Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lallana: «Έχει λαμπρό μέλλον η ομάδα»

Lallana: «Έχει λαμπρό μέλλον η ομάδα»

Στην καλύτερη δυνατή κατάσταση βρίσκεται η Liverpool και το μόνο σίγουρο, είναι πως και το μέλλον της ομάδας θα είναι λαμπρό, όπως τόνισε και ο Adam Lallana στις τελευταίες του δηλώσεις.

Ο Adam μίλησε για την νοοτροπία που έχουν πλέον οι παίκτες της Liverpool:

“ Η συγκεκριμένη νοοτροπία υπάρχει στην ομάδα από την στιγμή που ήρθε ο προπονητής. Ήθελε να φτιάξει τον δικό του τρόπο παιχνιδιού και να περάσει την δική του φιλοσοφία στην ομάδα, την οποία μπορείτε να δείτε και στα 90 λεπτά ενός αγώνα. ”

Για τον Curtis Jones που σημείωσε το νικητήριο γκολ την Κυριακή πρόσθεσε:

“ Είναι ένα παιδί με πολύ καλή ψυχολογία. Το πιο σημαντικό είναι να παραμείνει να προσγειωμένος, να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά και να ακούει τον προπονητή, όπως και να μαθαίνει συνεχώς από τους πιο έμπειρους παίκτες. ”

“ Εννοείται πως θα πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και αυτή τη στιγμή είναι μαζί με την ομάδα και μας βοηθάει, λόγω των τραυματισμών που έχουμε. ”

“ Είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον. Δουλεύει σκληρά και νομίζω πως ήταν καταπληκτικός (στον αγώνα με την Everton). ”

Ρωτήθηκε αν έχει η ομάδα λαμπρό μέλλον με τόσους νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες:

“ Ναι, εννοείται. Δεν θα έπαιζαν την Liverpool, αν δεν ήταν ποιοτικοί παίκτες. Είναι σημαντικό να έχουν την σωστή νοοτροπία από την αρχή. Αυτό μπορεί να γίνει με τέτοια παιχνίδια (Everton) και όταν βρίσκονται κοντά τους οι παίκτες της πρώτης ομάδας. ”

“ Είναι καλοί παίκτες και παίζουν ήδη στην Liverpool, οπότε πλέον το πιο σημαντικό είναι να βρουν την σωστή ισορροπία. ”

Ο Adam Lallana ήταν από τους καλύτερους την Κυριακή.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com