Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Adrian: «Νιώθω πολύ καλά και το απολαμβάνω»

Adrian: «Νιώθω πολύ καλά και το απολαμβάνω»

Εξαιρετικό είναι το κλίμα που επικρατεί στην Liverpool, κάτι που μπορεί να καταλαβεί κανείς, τόσο από τις εμφανίσεις των παικτών στο γήπεδο, όσο και από τις δηλώσεις του. Ο Adrian είναι ο τελευταίος παίκτης που εξήγησε πόσο πολύ απολαμβάνει την φετινή σεζόν στους Πρωταθλητές Κόσμου.

Αρχικά μίλησε για την νίκη με 1-0 επί της Everton:

“ Το παιχνίδι ξεκίνησε άσχημα για εμάς, γιατί είχαμε μόνο μερικούς έμπειρους παίκτες στην ενδεκάδα και ένας από αυτούς τραυματίστηκε στα πρώτα δέκα λεπτά. ”

“ Ήταν ένα σοκ για εμάς, γιατί ο Yasser έπρεπε να περάσει εντός χωρίς να έχει κάνει ζέσταμα σε ένα πολύ έντονο παιχνίδι. Αυτό όμως δεν φάνηκε να επηρέασε τους παίκτες μας στον αγωνιστικό χώρο. ”

“ Όλοι παρέμειναν αισιόδοξοι και συνέχισαν να εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον. Τελικά κάναμε μια καλή εμφάνιση, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και πήραμε μια σπουδαία νίκη. ”

“ Η Everton είχε μερικές καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο, αλλά εγώ έκανα τη δουλειά μου. ” Είπε ο Adrian.

“ Εκείνοι έπαιξαν με τους βασικούς τους και θεωρώ πως τα δικά μας παιδιά, σε συνδυασμό με τους πιο έμπειρους παίκτες, τα πήγαν πολύ καλά. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι ως ομάδα. ”

Για τον εαυτό του πρόσθεσε:

“ Νιώθω πολύ καλά. Μπορεί να ήταν πρόσφατα τα γενέθλιά μου και να έκλεισα τα 33, αλλά αισθάνομαι πολύ νέος. Νιώθω πολύ καλά φυσικά και σωματικά και απολαμβάνω τις στιγμές μου στον σύλλογο. ”

“ Πάντα όποτε έχω μια ευκαιρία προσπαθώ να κάνω το καλύτερο που μπορώ, για να βοηθώ την ομάδα. Αν δεν παίζω, την υποστηρίζω από τον πάγκο και από τα αποδυτήρια. ”

“ Πιστεύω πως όλοι όσοι βρίσκονται στον σύλλογο κάνουν το ίδιο. Αυτή είναι η νοοτροπία της ομάδας και ο λόγος, που τα πηγαίνουμε τόσο καλά. ”

Εξαιρετικός από την πρώτη μέρα ο Adrian.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com