Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Martin Atkinson σφυρίζει το Σάββατο με Tottenham!

Ο Martin Atkinson σφυρίζει το Σάββατο με Tottenham!

Στην αγωνιστική δράση της Premier League επιστρέφει το Σάββατο η Liverpool και μάλιστα σε μια δύσκολη έδρα, όπως είναι εκείνη της Tottenham και διαιτητής της αναμέτρησης με τους Spurs θα είναι ο Martin Atkinson.

Οι Reds έχουν βρει μπροστά τους φέτος τον έμπειρο διαιτητή σε δύο περιπτώσεις. Την πρώτη φυσικά και την θυμάστε όλοι, καθώς ήταν στην μοναδική απώλεια των Πρωταθλητών Ευρώπης στο πρωτάθλημα, δηλαδή στην ισοπαλία με την Manchester United στο Old Trafford, όταν και δεν ακύρωσε το γκολ του Rashford για το φάουλ που είχε προηγηθεί στον Origi.

Σφύριξε και την νίκη με 2-1 επί της Brighton στο Anfield, όταν και απέβαλλε ορθώς τον Alisson Becker, ενώ ήταν στο VAR στο διπλό της ομάδας του Klopp στο Villa Park.

Τότε είχε ακυρώσει για ένα πραγματικά αστείο λόγο το πεντακάθαρο γκολ του Bobby Firmino στο πρώτο μέρος και δεν είχε υποδείξει πέναλτι στο χέρι του Engels στο δεύτερο μέρος.

Στο VAR βρέθηκε και στην νίκη με 5-2 επί της Everton τον Δεκέμβρη, αλλά δεν έκανε κάποιο λάθος.

Εκτός από τους αγώνες της Premier League, είχε διευθύνει και την αναμέτρηση του Community Shield κόντρα στην Manchester City τον περασμένο Αύγουστο.

Βοηθοί του Σάββατο θα είναι οι Lee Betts και Contantine Hatzidakis με τέταρτο τον Andre Marriner.

Στο VAR θα βρίσκονται οι Craig Pawson και Harry Lennard.

Ο Atkinson αποβάλλει τον Alisson Becker στον αγώνα με την Brighton.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com