Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Chirivella: «Ήταν απίστευτο, το περίμενα καιρό»

Chirivella: «Ήταν απίστευτο, το περίμενα καιρό»

Την ευκαιρία που του έδωσε ο Jürgen Klopp αξιοποίησε χθες το απόγευμα, ο Pedro Chrivella, καθώς αγωνίστηκε βασικός στο Merseyside Derby με την Everton και είχε εξαιρετική απόδοση.

Ο Ισπανός μέσος μίλησε στην Liverpool ECHO για τον χθεσινό αγώνα και την ευκαιρία που πήρε:

“ Ήταν απίστευτο. Ανυπομονώ να δω την οικογένειά μου και να δω τι έχουν να μου πουν και πως με είδαν να παίζω από τις εξέδρες. ”

“ Ήταν μια ενδεκάδα που δεν είχε ξαναπαίξει ποτέ μαζί. Στα πρώτα 20 λεπτά υπήρχε μια χαοτική ατμόσφαιρα από τον κόσμο και ήταν σαν να παίζουμε με 12 παίκτες. Ο κόσμος ήταν στο πλευρό μας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Δεν περίμενα κάτι λιγότερο από τους καλύτερους οπαδούς του κόσμου. ”

“ Μετά τα πρώτα 20 λεπτά, ξεκινήσαμε να έχουμε τον έλεγχο του κέντρου. Αλλάξαμε πάσες και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι και αξίζαμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. ”

“ Είναι πολύ δύσκολο για την αντίπαλη ομάδα, όταν η Liverpool παίζει με τον δικό της τρόπο. Δεν έχει σημασία ποιοι παίκτες βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο. Προπονούμαστε όλοι μαζί και προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε. ”

“ Ήταν πολύ δύσκολο για την Everton, γιατί ήμασταν πολύ καλοί στον αγώνα. ”

Ο Pedro Chrivella εντυπωσίασε με την απόδοσή του στο Derby.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com