Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ancelotti: «Δεν ήμασταν αρκετά καλοί στο δεύτερο ημίχρονο»

Ancelotti: «Δεν ήμασταν αρκετά καλοί στο δεύτερο ημίχρονο»

Νέα ήττα γνώρισε η Everton στο Anfield, την δεύτερη και τελευταία για την φετινή σεζόν, αλλά αυτή τη φορά με τον Carlo Ancelotti στο τιμόνι της, ο οποίος προσπάθησε να εξηγήσει τους λόγους που οδήγησαν την ομάδα του στην ήττα.

Μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας του:

“ Θα μιλήσω σε κάθε έναν από τους παίκτες και θα τους πω, πως δεν ήμασταν αρκετά καλοί. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν αρκετά καλοί. ”

“ Δεν τους έχω μιλήσει ακόμα, αλλά θα το κάνω και θα τους πω, ότι δεν έπαιξαν αρκετά καλά. Θα τους μιλήσω για τον αγώνα. ”

Τι δεν πήγε καλά στο δεύτερο ημίχρονο:

“ Στο δεύτερο ημίχρονο δεν καταφέραμε να βγάλουμε το πλάνο μας στο χορτάρι, όπως κάναμε στο πρώτο, όπου και είχαμε μερικές ευκαιρίες για γκολ. ”

“ Μας επηρέασε το γεγονός ότι δεν σκοράραμε κάποιο γκολ και δεν ήμασταν αρκετά καλοί στο δεύτερο μέρος. Χάσαμε την ένταση που είχαμε και δεν δημιουργήσαμε καλές στιγμές στην επίθεση. ”

Γιατί ήρθε η ήττα:

“ Η ήττα ήρθε επειδή δεν διατηρήσαμε την ένταση, που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο. Χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας και δεν είχαμε τις ίδιες ιδέες στον αγωνιστικό χώρο σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο. ”

“ Είπα στους παίκτες στο ημίχρονο πως θα έπρεπε να συνεχίσουμε έτσι, αλλά χάσαμε τελείως την ένταση και την αυτοπεποίθηση που είχαμε. ” Είπε ο Ancelotti.

Οι Reds κέρδισαν ξανά την Everton στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com