Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Adrian: «Δίνουμε το 100% σε όλες τις διοργανώσεις»

Adrian: «Δίνουμε το 100% σε όλες τις διοργανώσεις»

Τον πρώτο της φετινό αγώνα για το FA Cup, δηλαδή τον αρχαιότερο ποδοσφαιρικό θεσμό δίνει σήμερα το απόγευμα η Liverpool και ο Adrian, που θα ξεκινήσει βασικός μίλησε για την διοργάνωση.

Ο Ισπανός τόνισε πως οι Reds δεν διαλέγουν παιχνίδια και διοργανώσεις:

“ Τα πηγαίνουμε πάρα πολύ καλά. Σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα έχουμε κερδίσει το Champions League, το Uefa Super Cup και το Club World Cup. Θεωρώ πως πρέπει να κάτσουμε και να σκεφτούμε πόσα έχουμε καταφέρει. ”

“ Δίνουμε το 100% της συγκέντρωσής μας σε όλες της διοργανώσεις και σήμερα έχουμε αγώνα για το FA Cup. Το FA Cup έχει μια σπουδαία ιστορία και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα και για την διοργάνωση που ξεκινά. ”

“ Η περσινή σεζόν ήταν καταπληκτική, την τελειώσαμε με τον ιδανικότερο τρόπο και ξεκινήσαμε τη νέα χρονιά με μια νίκη. Πρέπει απλά να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και να κοιτάζουμε μπροστά, μέχρι να φτάσουμε στον τελικό της διοργάνωσης. ”

Για τον σημερινό αγώνα πρόσθεσε:

“ Θα είναι διαφορετικό παιχνίδι, αλλά κάθε παιχνίδι μας είναι ένας τελικός. Ανυπομονούμε για τον αγώνα με την Everton. ”

“ Έχω καλές αναμνήσεις από την Everton. Είχα σκοράρει εκείνο το νικητήριο πέναλτι εναντίον τους στο Upton Park. Ήταν ένας δύσκολος αγώνας και είχαμε εκτελέσει 10 πέναλτι. Ο Joel αστόχησε και εγώ σκόραρα. ”

Ο Adrian πανηγυρίζει το 5-2 επί της Everton.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com