Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ferdinand: «Χρειάζεται συνεχόμενα πρωταθλήματα για να γίνει σπουδαία ομάδα η Liverpool»

Ferdinand: «Χρειάζεται συνεχόμενα πρωταθλήματα για να γίνει σπουδαία ομάδα η Liverpool»

Ο Rio Ferdinand παραδέχθηκε ότι η Liverpool βρίσκεται στα πρόθυρα να γίνει μία από τις «σπουδαίες ομάδες» της Premier League συγκρίνοντάς τους με την Manchester United.

Η Liverpool έχει 19 νίκες από 20 παιχνίδια πρωταθλήματος αυτή τη σεζόν χάρη στη νίκη της με 2-0 επί της Sheffield United την Πέμπτη το βράδυ.

Αυτό σημαίνει τώρα ότι οι Reds προηγούνται της Leicester City με 13 βαθμούς έχοντας παίξει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η Liverpool είναι φυσικά φαβορί να κερδίσει τον τίτλο για πρώτη φορά σε 30 χρόνια.

Ο Ferdinand όμως, απαντώντας στην ερώτηση για το αν μπορούν να συγκριθούν οι Reds με την Manchester United που κατέκτησε την Premier League και το Champions League το 2008, επιμένει ότι οι παίκτες του Jurgen Klopp πρέπει να κατακτήσουν τον τίτλο πριν συγκριθούν με προηγούμενους νικητές.

«Χρειάζεται να κερδίσουν το ένα πρωτάθλημα πίσω απ’το άλλο πίσω πριν μπορούμε να συγκρίνουμε, αλλά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είναι καθ ‘οδόν να γίνει μια μεγάλη ομάδα», έγραψε ο Ferdinand στο Twitter.

Ο Ferdinand ήταν επίσης σε καθήκοντα σχολιαστή για την προαναφερθείσα νίκη της Liverpool επί της Sheffield United και εξήγησε πώς οι παίκτες θα νιώθουν καθώς συνεχίζουν τον δρόμο προς τον τίτλο.

«Αγωνιζόμουν σε ένα σύλλογο που κέρδισε τίτλους της Premier League. Κοίταζα παίκτες όπως τον Ryan Giggs που είχε ήδη κερδίσει πέντε ή έξι πριν βρεθώ εκεί», δήλωσε ο Ferdinand στο BT Sport.

«Αλλά στη Liverpool υπάρχει μόνο ο James Milner που έχει κερδίσει τίτλο πρωταθλήματος.

«Θα προσπαθήσουν να μάθουν απ’ αυτόν, αλλά θα χρησιμοποιήσουν τον προπονητή τους ως μέτρο, για να μην παρασυρθούν.»

Η Liverpool πλησιάζει στο πρωτάθλημα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com