Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Θέλει τον Ragnar Klavan στην Everton o Ancelotti»

«Θέλει τον Ragnar Klavan στην Everton o Ancelotti»

Γενάρης μπήκε, μεταγραφική περίοδος ξεκίνησε, οπότε το μόνο βέβαιο ήταν ότι θα δημιουργούνταν φήμες. Η πιο πρόσφατη όλων αφορά στον Ragnar Klavan.

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού site BlogCagliariCalcio.net, (το οποίο με τη σειρά του επικαλείται το Sport Witness) ο πρώην κεντρικός αμυντικός της Liverpool αποτελεί τον υπ’ αριθμόν 1 στόχο του Carlo Ancelotti για την ενδυνάμωση της άμυνας της Everton, την οποία ο πολύπειρος προπονητής ανέλαβε τον περασμένο μήνα.

Το εν λόγω δημοσίευμα ισχυρίζεται ότι ο Ancelotti έχει ζητήσει από τις πρώτες του μέρες στο Goodison Park από το τμήμα scouting των Ζαχαρωτών να παρακολουθήσει την περίπτωση του παίκτη της Cagliari, και ακολούθως να εξετάσουν την πιθανότητα απόκτησής του εντός του τρέχοντος μεταγραφικού ‘παραθύρου’.

Ο Ragnar Klavan αγωνίζεται στη Σαρδηνία από το καλοκαίρι του 2018, ενώ στο διάστημα παρουσίας του στο Anfield πέτυχε 2 γκολ σε 53 εμφανίσεις, με highlight φυσικά το νικητήριο τέρμα του στην έδρα της Burnley την πρωτοχρονιά του 2018.

O Ragnar Klavan στην κορυφαία του στιγμή ως παίκτης της Liverpool!
O Ragnar Klavan στην κορυφαία του στιγμή ως παίκτης της Liverpool!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com