Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Minamino, Everton, Ancelotti και FA Cup

Ο Klopp για Minamino, Everton, Ancelotti και FA Cup

Οι αγώνες για την Liverpool δεν σταματάνε ποτέ, όπως και οι συνεντεύξεις τύπου για τον Jürgen Klopp. Ο Γερμανός προπονητής μίλησε από το Melwood για το Merseyside Derby της Κυριακής κόντρα στην Everton για τον τρίτο γύρο του FA Cup.

Ξανά η πρώτη ερώτηση αφορούσε το ντεμπούτο του Minamino:

“ Τώρα έχει κάνει τρεις προπονήσεις με την ομάδα, δεν είναι πολλές, αλλά τουλάχιστον έχει παίξει ποδόσφαιρο με εμάς. Ήρθε σε καλή κατάσταση, οπότε θα δούμε αν θα παίξει. ”

Αν θα κάνει rotation την Κυριακή:

“ Πόσο μεγάλο rotation μπορώ να κάνω; Όχι και πολύ μεγάλο. Ακόμα κοιτάζουμε σε τι κατάσταση βρίσκονται τα παιδιά και πόσο κουρασμένα είναι. ”

“ Το χθεσινοβραδινό παιχνίδι ήταν γεμάτο ένταση και κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Ακόμη και να ήθελα, δεν θα μπορούσα να επιλέξω από τώρα την ενδεκάδα. Θα πρέπει να πάρω τις κατάλληλες αποφάσεις. ”

“ Αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε, είναι να επιλέξουμε μια ενδεκάδα, η οποία θα έχει ένα καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης για τον αγώνα. ”

“ Άκουσα τι είπε ο Carlo το πρωί. Βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Χρειαζόμαστε το κοινό, γιατί θα είναι το μοναδικό μας πλεονέκτημα. ” Τόνισε ο Klopp.

Για τον Keita και τους τραυματίες:

“ Δεν έχουμε κάτι νεότερο για τον Naby. Θα υποβληθεί σε εξετάσεις σήμερα. ”

“ Με τους υπόλοιπους μίλησα και είναι καλύτερα, αλλά δεν θα είναι διαθέσιμοι για μεθαύριο. ”

Αν θα είναι στην αποστολή οι Brewster και Clyne:

“ Ο Rhian προπονείται εδώ και έξι μέρες και θα είναι στην αποστολή, αν δεν υπάρξει κάποια εξέλιξη. ”

“ Ο Clyne ακόμα αναρρώνει από έναν σοβαρό τραυματισμό (και δεν θα είναι). Δεν υπάρχει κάτι άλλο να πω. ”

Αν τον φοβίζει η πιθανότητα ενός επαναληπτικού σε περίπτωση ισοπαλίας:

“ Αυτό θα είναι κάτι απίστευτο. Δεν έχω ιδέα ποια η γνώμη της FA για τα replays, αλλά εγώ πρώτα από όλα πρέπει να σεβαστώ τους παίκτες. ”

Για την Everton και τον Carlo Ancelotti:

“ Ο Carlo Ancelotti είναι ένας από τους πιο έξυπνους ανθρώπους που έχω συναντήσει και δεν θα είχε δεχθεί την δουλειά, αν δεν είχε ένα καλό ρόστερ. ”

“ Ο Carlo είναι ένας προπονητής που μπορεί να βοηθήσει τους παίκτες. Μερικές φορές ένας καλός προπονητής μπορεί να βοηθήσει μια καλή ομάδα. ”

“ Θα μου πάρει πολύ ώρα, για να αναλύσω όλα τα καλά στοιχεία του Ancelotti. Φέτος χάσαμε κόντρα στην Napoli, με ένα πέναλτι που δεν ήταν, αλλά δεν παίξαμε τόσο άσχημα. Δεν μας διέλυσαν. ”

“ Την Κυριακή θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλοί και να τους κάνουμε την ζωή δύσκολη. ” Δήλωσε ο Klopp.

Αν θα επιλέξει μια πιο δυνατή ενδεκάδα λόγω του αντιπάλου:

“ Όχι, αυτό δεν θα ήταν λογικό. Θα είχαμε πρόβλημα, αν πήγαινα με βάσει το συναίσθημά μου. Προσπαθώ να επιλέγω την ενδεκάδα μου με βάσει τις συνθήκες και όχι λόγω του αντιπάλου. Δεν κάνω πράγματα, λόγω του όνομα του αντιπάλου. ”

Για τις εμφανίσεις του Joe Gomez:

“ Με έχει εντυπωσιάσει, αλλά οι εμφανίσεις του δεν αποτελούν έκπληξη για εμένα. Ο Joe ξεκίνησε την περσινή σεζόν ακριβώς στην κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή. ”

“ Έχει περιθώρια βελτίωσης, αλλά τι παίκτης είναι!

Ντεμπούτο για Takumi Minamino την Κυριακή.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com