Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Milner: «O Hendo είναι ένας τρομερά υποτιμημένος παίκτης»

Milner: «O Hendo είναι ένας τρομερά υποτιμημένος παίκτης»

Το εγκώμιο των συμπαικτών του, με έμφαση στον Jordan Henderson, έπλεξε μετά τη νίκη της Liverpool επί της Sheffield United o James Milner.

Ας δούμε τις δηλώσεις του δεύτερου αρχηγού της ομάδας μας, ο οποίος χρίστηκε βασικός την τελευταία στιγμή, λόγω του τραυματισμού του Naby Keita στο ζέσταμα:

«Δεν το κατάλαβα (ότι θα ήταν βασικός) μέχρι τη στιγμή πού πήγαμε στα αποδυτήρια μετά το ζέσταμα», είπε αρχικά ο Millie.

«Όμως τα αγόρια είναι πάντα προετοιμασμένα, είμαστε έτοιμοι. Κάνουμε πάντα τα σωστά πράγματα, οπότε δεν αποτελεί για κανέναν πρόβλημα να βγει μπροστά.»

«Αν είσαι πάντα έτοιμος από άποψη νοοτροπίας, αυτό δεν είναι και τόσο μεγάλο θέμα. Αν νιώθεις ότι είσαι απλά μία αλλαγή, δεν είσαι έτοιμος – όμως νομίζω ότι κανένας δεν έχει τέτοια νοοτροπία εδώ. Είμαι σίγουρος ότι όλα τα παιδιά θα ήταν ικανά να το κάνουν.»

Για τα του παιχνιδιού, ο James Milner πρόσθεσε:

«Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί είναι καλή ομάδα. Δεν είναι τυχαία η βαθμολογική τους θέση.Έχουν δυσκολέψει κάθε αντίπαλο, οπότε είχαμε επίγνωση της δυσκολίας.»

«Κάναμε καλή εμφάνιση, πετύχαμε ωραία γκολ, ενώ μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ορισμένα ακόμα.»

Τέλος, είπε τα εξής για τον Jordan Henderson:

«Είναι απίστευτος.»

«Δεν παίρνει ούτε κατά διάνοια τους επαίνους πού αξίζει για αυτά πού κάνει, για το πώς παίζει, τη στάση (attitude) του, ενώ και η ικανότητά του είναι πολύ υποτιμημένη.»

«Όμως όλοι ξέρουμε πόσο καλός είναι, και μπορείτε να το δείτε. Είναι σπουδαίο μέρος αυτής της ομάδας, και μας οδηγεί μπροστά.»

James Milner και Jordan Henderson στη νίκη επί της Leicester στο King Power.
James Milner και Jordan Henderson στη νίκη επί της Leicester στο King Power.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com