Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Sheffield United

Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Sheffield United

Με 2-0 επικράτησε η Liverpool της Sheffield United το βράδυ της Πέμπτης και ο Jürgen Klopp έμεινε σαφώς ικανοποιημένος τόσο από την συνολική εμφάνιση της ομάδας του, όσο και από την πολύ καλή απόδοση που είχε ο Jordan Henderson στο ματς με τους Blades.

Ο Γερμανός για τον αγώνα είπε:

“ Είδα ένα πολύ καλό παιχνίδι. Παίξαμε όπως ακριβώς πρέπει να παίζεις κόντρα στην Sheffield United. Δεν πιστεύω πως υπήρχαν πολλά παιχνίδια σαν αυτό μέσα στο 2019. Το καλύτερο που έκαναν από τα παιδιά, ήταν ότι δεν άφησαν τον αντίπαλο να κάνει κάτι θετικό στο ματς. ”

“ Οι μεταβιβάσεις μας και οι θέσεις που είχαμε μέσα στο γήπεδο ήταν πάρα πολύ καλές. Η άμυνα μας ήταν εξαιρετική και τα στόπερ μας πάντα στην θέση τους. Επίσης, ο Hendo που κινούταν γύρω τους ήταν απίστευτος. ”

“ Υπάρχουν όμως ακόμα περιθώρια βελτίωσης. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι θα γράψετε στα πρωτοσέλιδα. Εμείς δεν σκεφτόμαστε ούτε αυτό, ούτε και τις άλλες ομάδες. Σκεφτόμαστε μόνο εμάς.” Τόνισε ο Klopp.

Αν υπάρχει εφησυχασμός στην ομάδα μετά την μεγάλη διαφορά και τις συνεχόμενες νίκες:

“ Δεν υπήρχε κανένα πάρτι στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα. Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο και τα παιδιά θέλουν να βελτιωθούν και όχι να πιούν. ”

“ Η αποψινή μας εμφάνιση όμως, ήταν πάρα πάρα πολύ καλή. ”

Για τις αλλαγές που θα κάνει την Κυριακή στο FA Cup:

“ Δεν πρόκειται να αποκαλύψω την ενδεκάδα από σήμερα στον Carlo Ancelotti. Θα κάνω αυτό που πιστεύω πως είναι σωστό. ”

“ Κάποιες φορές το κάνω από μόνος μου και κάποιες μου το λέει το ιατρικό επιτελείο. Δεν ξέρω από τώρα ποια θα είναι η ενδεκάδα της Κυριακής. ”

Αν περιμένει αλλαγές και από την Everton:

“ Δεν νομίζω πως ο Carlo θα πραγματοποιήσει πολλές αλλαγές. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εκείνους να κερδίσουν στο Anfield. ”

“ Εμείς θα έχουμε ξεκούραστους παίκτες, αλλά χρειαζόμαστε και την υποστήριξη του κόσμου. Θα την χρειαστούμε από το πρώτο δευτερόλεπτο και θα δούμε πως θα πάει το παιχνίδι. ”

Για τον εξαιρετικό, Jordan Henderson:

“ Ναι, είναι εξαιρετικός. Ήταν απίστευτος. Αν υπάρχει κάποιος που υποστηρίζει την ομάδα και ακόμα δεν βλέπει την ποιότητά του, δεν μπορώ να τον βοηθήσω. ”

“ Είναι ο Hendo ο τέλειος ποδοσφαιριστής; Όχι. Ξέρω κάποιον τέλειο ποδοσφαιριστή; Όχι. Είναι απίστευτα σημαντικός για εμάς; Ναι. ” Είπε ο Klopp.

Εύκολα νίκησαν οι Reds τους Blades.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com