Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mane: «Κάνει πάντα το σωστό ο Klopp»

Mane: «Κάνει πάντα το σωστό ο Klopp»

Ο Sadio Mane δήλωσε πως ο Jurgen Klopp ειναι ο καλύτερος προπονητής του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και αποκάλυψε την ευχαρίστησή του για το νέο συμβόλαιο του αφεντικού του.

Ο Klopp σφράγισε τη νέα συμφωνία στο Anfield αυτό το μήνα για να τον κρατήσει στο Merseyside μέχρι το 2024, δίνοντάς του μια εννιάχρονη παραμονή με τους Reds μέχρι το τέλος των νέου συμβολαίου.

Ο Mane εξήγησε πόσο ευτυχισμένος ήταν να δει τον Γερμανό να προσθέτει τα επιπλέον δύο χρόνια στο συμβόλαιό του, αφού κατάφερε να γίνει ένας από τους καλύτερους επιθετικούς του κόσμου κατά τη διάρκεια της συνεργασίας του με τον Klopp στο Melwood.

Ήταν ο Klopp που ήταν πεπεισμένος ότι ο Mane θα μπορούσε να γίνει παγκόσμιο ταλέντο όταν πλήρωσε περίπου 30 εκατομμύρια λίρες για να τον υπογράψει από την Southampton το 2016 και ο Σενεγαλέζος τερμάτισε τέταρτος στην τελετή του Ballon d’Or για να δικαιώσει την πίστη του προπονητή του.

Το αστέρι της Σενεγάλης επίσης αποτίει φόρο τιμής στις κινητήριες δεξιότητες του Klopp και τον αντίκτυπο που έχει στους παίκτες, καθώς επιδιώκουν να ακολουθήσουν την επιτυχία του Champions League, Super Cup και Club World Cup του 2019 με τον τίτλο της Premier League τον Μάιο του 2020.

«Ήταν μια πολύ καλή μέρα για τον σύλλογο!» ανέφερε ο Mane για τη νέα συμφωνία του Klopp που υπογράφηκε στις 13 Δεκεμβρίου.

«Είμαι ευτυχής για όλες τις μετεγγραφές που κάναμε και είμαστε πολύ ευτυχείς να έχουμε εδώ το αφεντικό και τους βοηθούς του για ένα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

«Θα δυσκολευόμουν να περιγράψω πόσο καλός και πόσο επιτυχημένος ειναι για την Liverpool. Όλοι μπορούν να δουν τι έχει κάνει για αυτό το σύλλογο, για αυτή την πόλη και την ποιότητα που έχει ως προπονητής.

«Υπάρχουν πολλοί καλοί προπονητές στην Ευρώπη, αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο δικός μας λέει πάντα τα σωστά λόγια και κάνει τα σωστά πράγματα για να διαχειριστεί την ομάδα του.

«Πάντα πίστευα την επιρροή του στην ομάδα. Είναι νικητής και θα έλεγα ότι είναι ο καλύτερος στον κόσμο».

Η Liverpool έγινε παγκόσμια πρωταθλήτρια για πρώτη φορά στην ιστορία της νωρίτερα αυτό το μήνα, όταν νίκησε τη Flamengo με 1-0 στην παράταση στο Khalifa Stadium της Doha.

Και ο Mane λέει ότι ο ιστορικός αυτός τίτλος ήταν το κερασάκι στην τούρτα σ’αυτούς τους εξαιρετικούς 12 μήνες για τον Klopp και τους παίκτες του.

Ο Mane πρόσθεσε: «Ήταν ένας φανταστικός χρόνος.

«Νομίζω ότι ακόμα κι αν δεν είχαμε κερδίσει το Club World Cup, ήταν ήδη ένα σπουδαίο έτος, αλλά να κερδίσουμε αυτό το τρόπαιο για πρώτη φορά για τη Liverpool είναι πολύ ξεχωριστό».

Ο Sadio Mane στην εντός έδρας νίκη επί της Watford.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com