Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent Alexander- Arnold’s 10 Years Challenge!

Trent Alexander- Arnold’s 10 Years Challenge!

Μετά τον «άσπονδο» φίλο και συμπαίκτη του, Andy Robertson δεν άργησε να μπει στο παιχνίδι και ο Trent!

Αυτός όμως το ‘ανέβασε’ στο twitter απαντώντας έτσι στην αντίστοιχη πρόκληση του Robertson αλλά και τρολάροντας την Barcelona!

Αφού ως εικόνα της δεκαετίας που κλείνει δεν επέλεξε κάποια φωτογραφία με τον ίδιο να κρατά ένα από τα 3 τρόπαια που κέρδισαν ως τώρα οι Κόκκινοι αλλά αυτήν που τον δείχνει να ετοιμάζεται να εκτελέσει το περίφημο κόρνερ στην θριαμβευτική νίκη με 4-0 των Κόκκινων ,στο Anfield, στον 2η Ημιτελικό του Champions League!

Ο ακραίος αμυντικός από τα δεξιά των Κόκκινων συνεχίζει να κερδίζει θαυμαστές όχι μόνο στην Αγγλία αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο και έχει καταφέρει να εφεύρει ξανά τη θέση του δεξιού μπακ με τον επιθετικό του προσανατολισμό.

Μετά τον αγώνα με τη Leicester ειδικά ,στον οποίο πέτυχε το 4ο γκολ στην μεγάλη νίκη των Κόκκινων, έχοντας ήδη και δύο assists στο ενεργητικό του, ήταν πολλοί οι επώνυμοι που εκθείασαν την απόδοση του και οι οπαδοί των Κόκκινων αναρωτιούνται ήδη για πως θα κλείσει η επόμενη δεκαετία για τον παίκτη.

Ο Jamie Carragher είχε δηλώσει ότι η Liverpool ανακάλυψε έναν νέο playmaker, ο οποίος παίζει από τη δεξιά πλευρά της άμυνας και κατάγεται από το West Derby ενώ και ο Alan Shearer δήλωσε μετά το τέλος εκείνου του αγώνα ότι η Premier League διαθέτει πλέον έναν από τους καλύτερους playmakers στο πρόσωπο του 21χρονου αμυντικού των Κόκκινων.

Ο αγώνας με την Barcelona ήταν από τους καλύτερους στην μέχρι τώρα καριέρα του Trent Alexander-Arnold.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com