Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Andy Robertson’s , 10 years Challenge!

Andy Robertson’s , 10 years Challenge!

Λίγο πολύ όλοι έχετε δει κάτι τέτοιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο instagram λοιπόν ο Andy Robertson ‘ανέβασε’ κάτι παρόμοιο με δύο φωτογραφίες, τη μία να τον απεικονίζει σε πολύ νέα ηλικία με τη φανέλα της Queens’ Park –ομάδα της 4ης Κατηγορίας στη Σκωτία και τη δεύτερη να σηκώνει το τρόπαιο του Champions League στη Μαδρίτη.

Η ομάδα ,η τωρινή, των Κόκκινων έχει απίστευτες ιστορίες να διηγηθεί, και αυτή του Robertson δεν είναι διαφορετική.

Μπορεί το νούμερο 26 της Liverpool να έχει καθιερωθεί ως ένα πλέον από τα καλύτερα αριστερά μπακ σε παγκόσμιο επίπεδο, και να κυνηγά το ένα τρόπαιο μετά το άλλο, αλλά δεν έχει περάσει και πολύς καιρός όταν, έχοντας αφεθεί ελεύθερος από την Celtic δοκίμαζε την τύχη του στην Queens’ Park ,προσπαθώντας να ενισχύσει το πενιχρό του εισόδημα με οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

Το tweet του το 2012 έγινε viral όταν έλεγε : «Η ζωή σε αυτή την ηλικία χωρίς χρήμα είναι σκουπίδι. #needajob.»

Κάποια στιγμή η ζωή του έφτασε σε σταυροδρόμι όταν έπρεπε να αποφασίσει αν θα έδινε τα πάντα για να παίξει στην πρώτη ομάδα της Queens’ Park ή θα εστίαζε στις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο.

Αποφάσισε για το πρώτο ,κερδίζοντας μια θέση στο roster της Dundee United το επόμενο καλοκαίρι ενώ στη συνέχεια ,το 2014, βρέθηκε στην Premier League με τα χρώματα της Hull City.

H απόδοση του εκεί ήταν τέτοια, που έπιασε το μάτι των scouters της Liverpool, η οποία δαπάνησε 8 εκατομμύρια λίρες για να τον φέρει στο Anfield το 2017, σε μια μεταγραφή που την κριτίκαραν πολλοί, αλλά όπως γνωρίζετε ήδη αποδείχθηκε ευφυέστατη.

Η άνοδος και η καθιέρωση του Robertson δεν έχει να κάνει με τίποτε άλλο εκτός από τη σκληρή δουλειά και την αυτοπεποίθηση αφού σε κάθε βήμα έπρεπε να αποδείξει τις δυνατότητες του.

Όπως είχε γράψει και ο ίδιος νωρίτερα στο Players‘Tribune’ «Δεν υπήρχε κάποιο μαγικό ραβδί που με κατεύθυνε ,ούτε κέρδισα κάποιο είδος λοταρίας για να έρθω στην μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου.»

«»Ο λόγος για τον οποίο είμαι παίκτης της Liverpoolείναι ο ίδιος για τον οποίο είμαι αρχηγός της Εθνικής Σκωτίας: εργάστηκα πολύ σκληρά για να φτάσω ως εδώ και κάνοντας αυτό στάθηκα ικανός για να δείξω το όποιο ταλέντο είχα.»

«Ποτέ δεν ήθελα να είμαι ο παίκτης της αφίσας, αλλά αν πρόκειται να γίνω θα είναι μόνο για να περάσω το μήνυμα ,ότι αν δεν παραδοθείς και συνεχίζεις να πιστεύεις στον εαυτό σου, ακόμα κι όταν οι άλλοι αμφιβάλλουν για σένα, τότε θα τα καταφέρεις. Μπορείς να αποδείξεις ότι είσαι αρκετά καλός.»

Ο Andy Robertson απέδειξε ότι είναι αρκετά καλός για να φορά την Κόκκινη φανέλα και παρά το όχι και τόσο εύκολο ξεκίνημα της καριέρας του στο Anfield, καθιερώθηκε ως αριστερό μπακ και παραμένει βασικό στέλεχος της πρώτης ομάδας.

Κάποτε είπε ότι «κανένας δεν θέλει τη φανέλα του αριστερού μπακ» αλλά πλέον είναι σίγουρο ότι πολλοί οπαδοί των Κόκκινων φορούν τη φανέλα με το όνομα του, στην πλάτη τους.

Παραμένει ταπεινός αλλά γεμάτος αυτοπεποίθηση και με 107 εμφανίσεις ως τώρα για τη Liverpool αποδεικνύει καθημερινά με το παράδειγμα του και εμπνέει για το πόσο μακριά μπορεί να φτάσει κάποιος με τη σκληρή δουλειά.

Ο Andy Robertson δούλεψε και έφτασε στην κορυφή.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com