Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μπλοκ στο ντεμπούτο Minamino!

Μπλοκ στο ντεμπούτο Minamino!

Μετά τη νίκη με 1-0 επί της Wolves ,o Jurgen Klopp φάνηκε αισιόδοξος όσο αφορά την προσθήκη ακόμα δύο παικτών στην αποστολή της ομάδας του, για τον αγώνα εναντίον της Sheffield United.

«Για τον επόμενο αγώνα θα έχουμε ίσως ακόμα δύο παίκτες.» είπε.

«Ίσως ο Nat Phillips να βρίσκεται μαζί μας ,καθώς και ο Takumi(Minamino). Για τον δεύτερο θα δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται μετά την χειμωνιάτικη διακοπή.»

«Προφανώς προπονήθηκε αλλά όχι μαζί με την ομάδα.»

Ο Jurgen Klopp όμως δεν πληροφορήθηκε ίσως τους κανονισμούς της Premier League που μπλοκάρουν τη συμμετοχή του πρώην μέσου της RB Salzburg για τον αγώνα εναντίον της Sheffield United.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς αυτούς ‘Οι νέοι παίκτες που θα αποκτηθούν στις 1 και 2 Ιανουαρίου δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην 21η αγωνιστική.’

‘Είναι διαθέσιμοι όμως για τις επόμενες αγωνιστικές καθώς επιτρέπεται στις ομάδες κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, να κάνουν αλλαγές στις λίστες των παικτών τους.’ σύμφωνα με το βιβλίο των Κανονισμών.

Αυτό σημαίνει ότι το αναμενόμενο με ενθουσιασμό ντεμπούτο του διεθνή με την Εθνική Ιαπωνίας, μέσου θα γίνει μάλλον στον αγώνα Κυπέλλου του FA Cup με την Everton στο Anfield, την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020.

Αναμονή για το ντεμπούτο του Takumi Minamino με την Κόκκινη φανέλα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com