Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil van Dijk: «Ήταν ένας δύσκολος αγώνας»

Virgil van Dijk: «Ήταν ένας δύσκολος αγώνας»

Ο Virgil van Dijk νομίζει ότι η Liverpool έδειξε την απαιτούμενη ωριμότητα και υπομονή για να πάρει τρεις πολύτιμους βαθμούς στο παιχνίδι με την Wolves την Κυριακή.

Οι Reds αποκατέστησαν την διαφορά των 13 βαθμών στην κορυφή της Premier League χάρη στο γκολ, στο πρώτο ημίχρονο, του Sadio Mane στο Anfield.

Ένα γκολ της Wolves ακυρώθηκε λίγο μετά το γκολ των Reds, αλλά η πλευρά του Jürgen Klopp κράτησε τους φιλοξενούμενους εκτός εστίας για να εξασφαλίσει μια πολύτιμη νίκη.

«Ήταν δύσκολο. Η Wolves είναι μια καλή ομάδα, το έκανε πολύ δύσκολο για μας και έχει καλούς παίκτες», δήλωσε ο Van Dijk μετά τον αγώνα στο Liverpoolfc.com.

«Δεν είναι εύκολο και για τις δύο πλευρές να παίζουν υπό τις συνθήκες – και οι δύο είχαν πολλούς, μερικοί εκτός έδρας, αγώνες τις τελευταίες βδομάδες.

«Ηταν δύσκολη αναμέτρηση και είμαστε προφανώς πολύ χαρούμενοι που πήραμε όλους τους βαθμούς.

«Πρέπει να είμαστε πολύ υπομονετικοί, πρέπει να παραμείνουμε θετικοί, διατηρήσαμε την μπάλα και ήμασταν πολύ υπομονετικοί, νομίζω ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα.

«Δεν ειναι πάντα εύκολο γιατί θέλουμε να βάζουμε γκολ όσο το δυνατόν γρηγορότερα, αλλά έπρεπε να ήμασταν πολύ υπομονετικοί σήμερα επειδή έχουν καλή άμυνα και όταν είχαν την μπάλα έκαναν καλά πράγματα.

Το αποτέλεσμα αυτό εξασφαλιζει ένα αήττητο 2019 στο Anfield σε όλους τους αγώνες, ενώ τώρα έχει συγκεντρώσει 55 βαθμούς από 57 στο πρωτάθλημα.

«Προφανώς δεν μπορούμε να μην είμαστε θετικοί για την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε και πολύ ικανοποιημένοι», συνέχισε ο κεντρικός αμυντικός .

«Μέχρι στιγμής είμαστε στη μέση της σεζόν, στα μισά του δρόμου, γι’αυτό θέλουμε να πετύχουμε όλο και περισσότερο.

«Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε τώρα είναι να επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι και θα είναι και πάλι δύσκολα.»

Ήταν μια ιδιαίτερα ικανοποιητική νίκη για τον Van Dijk, την ημέρα που ήταν ένα σημαντικό ορόσημο στην καριέρα του στο Merseyside.

Το παιχνίδι ενάντια στη Wolves ήταν η εκατοστή του εμφάνιση για τη Liverpool μετά την άφιξή του από τη Southampton τον Ιανουάριο του 2018.

«Από το ντεμπούτο μου μέχρι τώρα, έχω παίξει πολλά παιχνίδια και είμαι πολύ υπερήφανος που έχω παίξει τόσους πολλούς αγώνες και έχω ακόμα καλή φόρμα», ανέφερε ο αμυντικός.

«Στα περισσότερα από τα παιχνίδια που έχω παίξει, είχα ένα σταθερό επίπεδο, έτσι είμαι πολύ χαρούμενος γι ‘αυτό. Προφανώς, μερικές φορές θα μπορούσα να γίνω καλύτερος, αλλά δεν είμαι ρομπότ, δεν είμαι τέλειος. Έτσι, απολαμβάνω την σεζόν και θα δούμε πού θα οδηγήσει. »

Στην κορυφή με +13 οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com