Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp εξήγησε γιατί διεκόπη ο δανεισμός του Phillips

Ο Klopp εξήγησε γιατί διεκόπη ο δανεισμός του Phillips

Ο Jürgen Klopp εξήγησε το σκεπτικό της Liverpool πίσω από την απόφαση να τερματιστεί o δανεισμός του Nathaniel Phillips στη Stuttgart.

O αμυντικός Phillips επέστρεψε στο Merseyside μετά από ένα εξάμηνο στη Γερμανία με την ομάδα της δεύτερης κατηγορίας. Ο 22χρονος θα ενισχύσει τώρα τις αμυντικές επιλογές που έχει στη διάθεσή του ο προπονητής, ο οποίος δεν έχει στην διάθεση του τους τραυματίες Dejan Lovren, Joel Matip και Fabinho.»Είναι παίχτης μας, είναι δανεικός στη Stuttgart και παίζει πολύ καλά εκεί», δήλωσε ο Klopp στο Liverpoolfc.com.
«Για τους ανθρώπους που δεν ξέρουν, η Stuttgart πρέπει να είναι, μαζί με την Hamburg, η καλύτερη ομάδα στη δεύτερη κατηγορία. Είναι τρίτη αυτή τη στιγμή, θέλουν να προαχθούν προφανώς, και δυστυχώς απολύσαν τον προπονητή επειδή δεν είναι ικανοποιημένοι με την τρίτη θέση για να δείτε πόσο φιλόδοξοι είναι. «Είναι μια πλευρά που παίζει ποδόσφαιρο και ο Nat κάνει πραγματικά, πολύ καλά. Έχει παίξει, νομίζω, 11 παιχνίδια. «Τώρα έχουμε την κατάσταση που έχουμε και σκεφτήκαμε ‘ τι μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε την κατάσταση λίγο;’ και ζητήσαμε από τη Stuttgart αν μπορούν να μας τον δώσουν πίσω σε μας για λίγο και εκείνοι συμφώνησαν. «Δεν νομίζω ότι ρωτήσαμε τον Nat, αλλά πραγματικά φαινόταν πολύ χαρούμενος χθες [Παρασκευή] όταν βρισκόταν στα αποδυτήρια, οπότε χαιρόμαστε που μπορούμε να κάνουμε κάτι τέτοιο. Ελπίζω ότι απ’ το παιχνίδι με την Everton και μετά, θα είναι διαθέσιμος.

Ο Phillips έλλειψε απ’ τον τελικό παιχνίδι της Stuttgart πριν από τη χειμερινή διακοπή, αλλά ο Klopp δήλωσε ότι η απουσία του για αυτό το παιχνίδι ήταν λόγω ασθένειας, όχι τραυματισμού.

«Ήταν άρρωστος» είπε ο Klopp. «Και οι άλλοι δύο που παίζουν αν ο Nat δεν παίζει είναι ο Marc-Oliver Kempf, ο οποίος είναι ένα μεγάλο ταλέντο στη Γερμανία, και ο άλλος είναι ο Holger Badstuber, ένας πρώην Γερμανός διεθνής εδώ και πολλά χρόνια, οπότε πρέπει να αγωνιστεί για την θέση του εκεί. «Αλλά όπως είπα, όταν έπαιζε ήταν πολύ καλός και ελπίζουμε ότι μπορούμε να το δούμε και εδώ.»

Ο Nat Phillips επέστρεψε στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com