Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Scholes: «Εμείς ποτέ δεν είχαμε κερδίσει το πρωτάθλημα από τα Χριστούγεννα»

Scholes: «Εμείς ποτέ δεν είχαμε κερδίσει το πρωτάθλημα από τα Χριστούγεννα»

Ο Paul Scholes θεωρεί ότι η Liverpool έχει ήδη εξασφαλίσει τον τίτλο της Premier League – κάτι που καμία ομάδα της Manchester United δεν έκανε ποτέ σε αυτό το στάδιο της σεζόν.

Ο θρύλος της United ήταν μέλος 11 ομάδων που κέρδισαν τίτλους υπό τον Sir Alex Ferguson σε μια εποχή που οι Red Devils ήταν η κυρίαρχη δύναμη στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Ορισμένες από τις ομάδες αυτές ήταν από τις σπουδαιότερες στο αγγλικό παιχνίδι – όπως η ομάδα που κέρδισε το treble το 1999. Και όμως, ο Scholes παραδέχεται ότι καμία από αυτές δεν ήταν τόσο κυρίαρχη στη μέση της σεζόν, όπως είναι η Liverpool αυτή τη σεζόν.

Η νίκη με 4-0 της Liverpool επί της Leicester City ‘εκτόξευσε’ την πλευρά του Jurgen Klopp σε διαφορά 13 βαθμών από τους πλησιέστερους αντιπάλους, ενώ η σοκ ήττα της Manchester City απ’ τους Wolves την άφησε τρίτη. Με τη Liverpool αήττητη αυτή τη σεζόν, φαίνεται ένα ανυπέρβλητο χάσμα τόσο για την Leicester όσο και για την City για να γεφυρωθεί – ειδικά καθώς οι Reds έχουν ένα παιχνίδι στο χέρι απ’ τους αντιπάλους τους, οι οποίοι και οι δύο έχουν ήδη παίξει τα μισά παιχνίδια τους.

Ο Scholes λέει ότι είναι πλέον «game over» στην κούρσα τίτλου. «Ποτέ δεν είχαμε κερδίσει τον τίτλο απ’ τα Χριστούγεννα», δήλωσε ο Scholes στην Premier League Productions, ο οποίος έπαιξε 20 σεζόν στην United. «Κοιτάξτε τελείωσε, δεν υπάρχει κανείς [που πρόκειται να τους πιάσει]. «Νομίζω ότι η ερώτηση τώρα είναι με πόσους βαθμούς θα το κερδίσουν, θεωρώ ότι είναι τόσο καλοί. «Η City ομάδα είναι η μόνη ομάδα που θα μπορούσε να τους φτάσει αλλά δεν περιμένω να συμβεί κάτι τέτοιο. «Νομίζω ότι η Liverpool είναι πολύ καλή. Νομίζω ότι οι μεγαλύτερες μάχες που θα έχουμε τώρα είναι ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν και ποιες θα καταλήξουν τρίτη και τέταρτη. »

«Μιλώντας μετά τη συντριβή της Leicester στα χέρια των εκλεγέντων πρωταθλητών, ο Scholes δήλωσε: «Αποδείχθηκε απόψε πως η Leicester δεν μοιάζει με ομάδα που θα μπορούσε να τερματίσει στις πρώτες τέσσερις θέσεις με μια τέτοια απόδοση».

Henderson, Milner και Wijnaldum πανηγυρίζουν το εύστοχο πέναλτι του Millie στο King Power.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com