Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Guardiola: «Σκεφτόμαστε την δεύτερη θέση και όχι τον τίτλο»

Guardiola: «Σκεφτόμαστε την δεύτερη θέση και όχι τον τίτλο»

Νέα ήττα με σκορ 3-2, που πολλοί δεν περίμεναν ειδικά μετά το 0-2, υπέστη η Manchester City το βράδυ της Παρασκευής στο Molineux κόντρα στη Wolves, με αποτέλεσμα να χάσει και τις εναπομείναντες ελπίδες του, ο Pep Guardiola. Τουλάχιστον αυτό έδειξε με τις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Καταλανός τεχνικός είπε στο Amazon Prime μετά την αναμέτρηση με τους Λύκους:

“ Δεν είναι ρεαλιστικό να σκεφτόμαστε τον τίτλο και την Liverpool, όταν βρισκόμαστε 14 βαθμούς πίσω. Σκεφτόμαστε την Leicester, γιατί έχουμε την ευκαιρία να βρεθούμε ξανά στην δεύτερη θέση. ”

“ Προς το παρόν όμως, είμαστε τρίτοι. Γνωρίζω την ποιότητα της ομάδας, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα τώρα. ”

“ Τις δύο προηγούμενες σεζόν κερδίζαμε πολλά παιχνίδια και παλεύαμε για τον τίτλο. Τώρα είμαστε πολύ μακριά και πρέπει να προσαρμοστούμε ψυχολογικά σε αυτή την κατάσταση και να προετοιμαστούμε για τους επόμενους αγώνες. ” Είπε ο Guardiola.

“ Πρέπει να προχωρήσουμε. Η πρώτη μου σεζόν ήταν παρόμοια με την φετινή. Στην δεύτερη και στην τρίτη κερδίζαμε όλη την ώρα. Φέτος, για κάποιους λόγους και για κάποια λάθη είμαστε μακριά (από την κορυφή). Πρέπει πρώτα να φτάσουμε τον δεύτερο και έπειτα θα δούμε που θα βρισκόμαστε στο τέλος της σεζόν. ”

Η Manchester City έχει μείνει 14 βαθμούς πίσω από την Liverpool με ματς περισσότερο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com