Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: «Ήμασταν καλοί από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα»

Virgil: «Ήμασταν καλοί από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα»

Ο Virgil van Dijk έδωσε επαίνους σε μια «πλήρη εμφάνιση» από τη Liverpool, καθώς ‘σφυροκόπησε’ την Leicester για να ανοίξει ένα προβάδισμα 13 βαθμών στην κορυφή της Premier League.

Οι κόκκινοι κυριάρχησαν στο King Power, καθώς τα γκολ από τον James Milner, τον Trent Alexander-Arnold και δύο απ’τον Roberto Firmino έδωσαν στους αήττητους πρωτοπόρους του Jurgen Klopp το προνόμιο του ενισχυμένου προβαδίσμστος.

Η Leicester βγήκε σίγουρα δεύτερη καλύτερη, καθώς οι φιλοξενούμενοι έδειχναν κάθε άλλο παρά κουρασμένοι απο μια απασχολημένη περιοδο το Δεκέμβριο, η οποία τους είδε να παίζουν ηδη οκτώ φορές.

«Μπορεί να είναι μια από τις καλύτερες επιδόσεις μέχρι στιγμής, επειδή είμασταν καλοί από την αρχή μέχρι το τέλος», δήλωσε ο Van Dijk.

«Νομίζω ότι δεν ειχαν εύστοχα σουτ. Κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι, κυριαρχήσαμε την κατοχή, με ευκαιρίες. Ήταν μια ολοκληρωμένη εμφάνιση.

«Είχαν ένα σχέδιο, και νομίζω ότι έκαναν το ίδιο και στο Anfield και τότε δούλεψε πολύ καλά γι ‘αυτούς. Σκέφτηκαν ότι θα κάνουν το ίδιο, να με απομονώσουν με τον Harvey Barnes και τον Joe (Gomez) με τον Jamie Vardy. Αλλά αυτό δεν λειτούργησε πάρα πολύ καλά γι ‘αυτούς. Προφανώς εκμεταλλευτήκαμε τον χώρο που μας έδωσαν και νομίζω ότι το κάναμε πολύ καλά.

«Ήταν μια ολοκληρωμένη εμφάνιση, τώρα είναι μια ευκαιρία να ανακάμψουμε και να είμαστε έτοιμοι για τους Wolves, θα είναι και πάλι σκληρό (παιχνίδι) και ελπίζουμε ότι θα είμαστε στα καλύτερά μας, αλλά αυτό που μετράει είναι να κερδίζουμε παιχνίδια.

Με ένα τέτοιο προβάδισμα στην κορυφή της Premier League, το να μιλάμε για το τέλος της 30ετους αναμονής για τον 19ο τίτλο του πρωταθλήματος είναι αναπόφευκτο. Ο Van Dijk, ωστόσο, επιμένει ότι κανείς στα αποδυτήρια της Liverpool δεν μιλαει για πρωτάθλημα, αφού έχουν μείνει ακόμα 20 παιχνίδια.

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Εσείς (ο Τύπος) μπορείτε να μιλήσετε, θα επικεντρωθούμε στα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας, δεν μπορούμε να πούμε πάρα πολλά , θα δώσουμε τις ίδιες απαντήσεις κάθε φορά και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι, αισθανόμαστε καλά και ελπίζουμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι.

«Δεν ήταν μια κακή μέρα!

Virgil van Dijk και Trent Alexander-Arnold πανηγυρίζουν κόντρα στην Leicester.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com