Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Πολύ επικίνδυνη ομάδα η Wolves»

Klopp: «Πολύ επικίνδυνη ομάδα η Wolves»

Ο Jürgen Klopp, λόγω των συνεχόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων των Reds δεν παραχώρησε συνέντευξη τύπου από το Melwood, αλλά μίλησε για το παιχνίδι της Κυριακής με την Wolves, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της χθεσινοβραδινής αναμέτρηση με την Leicester.

Εξήγησε πόσο επικίνδυνη είναι η ομάδα του Nuno Espirito Santo:

“ Είναι πάρα πολύ επικίνδυνη. Ο Nuno Espirito Santo κάνει μια εξαιρετική δουλειά και διαχειρίστηκε σωστά την πίεση του Europa League. Θεωρώ πως στην αρχή της σεζόν συνειδητοποίησαν πως θα είναι διαφορετικά τα πράγματα, αλλά τώρα έχουν προσαρμοστεί πλήρως και οι Jimenez και Jota σκοράρουν ξανά. ”

“ Έπρεπε απλά να κάνουν ορισμένες αλλαγές στην άμυνα σε σχέση με πέρυσι, γιατί οι Bolly και Bennett δεν παίζουν πάντα, οπότε έπρεπε να κάνουν αλλαγές σε αυτή τη θέση (στόπερ), αλλά πλέον τις έχουν βρει. Έχουν πολλές επιλογές. ”

“ Ο Traore έχει βρει τον προπονητή του και την θέση του στο γήπεδο. Ξεκίνησε ως ακραίος μπακ και τώρα μπορεί να αγωνιστεί, ακόμη και στην επιθετική τριάδα. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και μικρός έπαιζε στην Barca. Πρέπει να είναι η πιο γρήγορος παίκτης του πρωταθλήματος. ”

“ Υπάρχουν πολλά καλά στοιχεία στην ομάδα τους και αυτό τους κάνει επικίνδυνους. Βέβαια, θα είναι διαφορετικό το μεταξύ μας παιχνίδι και αυτό είναι το πλάνο μας (να το κάνουμε διαφορετικό). ”

Αν θα κάνει αλλαγές την Κυριακή:

“ Οι ξεκούραστοι παίκτες πάντα μας βοηθούν, γι’ αυτό κάνουμε πιο συχνά αλλαγές. Για παράδειγμα στον αγώνα με την Everton κάναμε πέντε αλλαγές, οι οποίες και ήταν απαραίτητες, αλλά πραγματοποιήσαμε μια εκπληκτική εμφάνιση. ”

“ Οπότε ναι, θα κάνουμε και τώρα. Πρέπει να κάνουμε και θα κάνουμε. Έχουμε άλλους 4 παίκτες και τους μικρούς, Curtis και Neco. Ο Harvey δεν ήταν στην αποστολή (για την Leicester) και ο Brewster είναι κοντά την επιστροφή του. ”

“ Αυτό (αλλαγές) θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και στο ματς με την Wolves, αλλά και σε εκείνο με την Sheffield. ” Είπε ο Klopp.

Για την κατάσταση του Bobby Firmino:

“ Ο Bobby έχει σκοράρει 4 γκολ στα 3 τελευταία παιχνίδια. Πριν από αυτά τα ματς δεν σκόραρε τόσο συχνά και με ρώταγαν οι δημοσιογραφοί γιατί δεν σκοράρει, αλλά δεν είναι κάτι το οποίο παρατηρώ εγώ, γιατί όταν σκέφτομαι τον Bobby, το μυαλό μου δεν πάει στα γκολ, αλλά στο πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα. ”

“ Είχαμε μια μικρή συζήτηση, γιατί έδειχνε να τον ενοχλεί λίγο και του είπα, πως δεν με ενδιαφέρουν τα νούμερά του, γιατί είναι ο συνδετικός κρίκος της ομάδας μας. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς. ”

Klopp και Firmino πανηγυρίζουν στο King Power Stadium.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com