Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gerrard: «Όνειρό μου να προπονήσω την Liverpool»

Gerrard: «Όνειρό μου να προπονήσω την Liverpool»

Ο Jurgen Klopp μπορεί να έχει παρατείνει την παραμονή του στη Liverpool μέχρι το 2024, αλλά οι συνομιλίες για το ποιος θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον Γερμανό εξακολουθούν να βρίσκονται στην ατζέντα. Και το όνομα του Steven Gerrard απλώς αρνείται να φύγει.
Ο θρύλος και πρωην αρχηγός του συλλόγου ανακοίνωσε ότι κι αυτός έχει παρατείνει το συμβόλαιό του στην Rangers (επίσης μέχρι το 2024) την ίδια ημέρα που η Liverpool επιβεβαίωσε τη νέα συμφωνία του Klopp .Ήταν ίσως τυχαίο το γεγονός ότι οι δύο ειδήσεις ‘έσκασαν’ σχεδόν ακριβώς την ίδια στιγμή, αλλά όλοι έχουν βγάλει σαφώς τα δικά τους συμπεράσματα.
Ο Gerrard ίσως να μην αυτός που θα αντικαταστήσει τελικά τον Klopp, αλλά υπάρχει κάθε πιθανότητα να του δοθεί η ευκαιρία να αναλάβει το τιμόνι του συλλόγου που υποστήριζε από παιδί σε κάποια στιγμή στο μέλλον.
Αν και αυτό μπορεί να εξαρτηθεί εάν μπορεί να κερδίσει τρόπαια στην Rangers, ο Gerrard έχει πει πως ο απώτερος στόχος του είναι να γίνει προπονητής της Liverpool.
«Ο στόχος μου, όνειρο, θα ήταν να προπονήσω το ποδοσφαιρικό σύλλογο της Liverpool, φυσικά και θα ήταν», δήλωσε στο Greatest Game Podcast του Jamie Carragher.
Ο Klopp έχει πει στο παρελθόν ότι ο Gerrard είναι ο τέλειος άνθρωπος για να ακολουθήσει στα βήματά του.
Μιλώντας τον Σεπτέμβριο, ο Klopp είπε: «Αν ρωτάτε ποιος πρέπει να με διαδεχτεί, θα έλεγα τον Stevie, τον βοηθάω όποτε μπορώ.»
Μιλώντας για την εποχή του με την Αγγλία, ο Gerrard δήλωσε: «Αν ξανάρχιζα την καριέρα μου, πιστεύω ότι θα πήγαινα στον προπονητή της Αγγλίας και θα έλεγα « μην με παίζεις στα αριστερά », γιατί δεν νομίζω πως μου ‘κανε καλό.

Ο Gerrard θα ήθελε να διαδεχθεί τον Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com