Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Tony Cascarino: «Ο παίκτης της δεκαετίας για τη Liverpool, είναι ο Jordan Henderson»

Tony Cascarino: «Ο παίκτης της δεκαετίας για τη Liverpool, είναι ο Jordan Henderson»

Οι Κόκκινοι ξεκίνησαν τη δεκαετία που μας αφήνει σε λίγες μέρες ,φλερτάροντας με την μετριότητα , «ικανοποιημένοι» με μια θέση στη μέση της βαθμολογίας και βάζοντας ως στόχο την έξοδο αν όχι στους ομίλους του Champions League, τουλάχιστον μια θέση συμμετοχής στο Europa League.

Το καλοκαίρι του 2010 ο Roy Hodgson είχε αφήσει τη Fulham για να αναλάβει τα ηνία στον πάγκο των Κόκκινων, σε μια περίοδο που έληξε βιαστικά με τον SirKenny Dalglish να αντικαθιστά τον Hodgson σε μια απελπισμένη προσπάθεια να αλλάξει τις τύχες της ομάδας.

Στην πρώτη του περίοδο μεταγραφών, το καλοκαίρι του 2011, ο King Kenny αποφάσισε να αποχωριστεί 16 εκατομμύρια λίρες για να φέρει από τη Sunderland, τον Jordan Henderson, και η αλήθεια είναι ότι πολλοί αμφισβήτησαν την κρίση του τότε manager της Liverpool, όσο αφορά το δαπανώμενο ποσό και την ποιότητα του παίκτη.

Παρόλα αυτά όμως οι συγκρίσεις ανάμεσα στην ανάπτυξη του παίκτη τη δεκαετία που τελειώνει –και ειδικά από τότε που αντικατέστησε τον Gerrard στην αρχηγία της ομάδας, αλλά και η άνοδος-φαινόμενο της Liverpool είναι όχι  μόνο αναπόφευκτες αλλά δείχνουν και αλληλοεξαρτώμενες.

«Εντάξει, μπορεί να μην είναι τόσο καλός όσο ο StevenGerrard.» είπε ο Cascarino στο GameDay Warm-Up.

«Ο Luis Suarez ήταν επίσης εκπληκτικός για ένα χρόνο ,ίσως και δύο.»

«Και υπήρξαν και κάποιοι μεγάλοι παίκτες που έπαιξαν γι αυτή την ομάδα. Ο Salah ήταν απίστευτος για δύο χρόνια, όπως και ο Mane.»

«Αλλά αν μιλήσουμε για την περίοδο από το 2010 ως το 2020, ο Jordan Henderson ξόδεψε 9 χρόνια γι αυτή την ομάδα και κάθε φορά, όποιος κι αν ήταν ο manager που ερχόταν στο Anfield τον ήθελε στην ενδεκάδα του.»

«Άρα δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον άλλο παίκτη γι αυτόν τον τίτλο, πέρα από τον Jordan Henderson.» ολοκλήρωσε ο Cascarino, υπογραμμίζοντας έτσι ότι στον διεθνή Άγγλο και αρχηγό της Liverpool αξίζουν περισσότερα εύσημα από όσα του έχουν αποδωθεί ως τώρα.

Τέσσερα τρόπαια έχει κατακτήσει με την Liverpool ο Henderson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com