Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τεσσάρα τίτλου στο King Power οι Reds!

Τεσσάρα τίτλου στο King Power οι Reds!

Τέτοιοι αγώνες, τέτοιοι νίκες και τέτοιες εμφανίσεις δίνουν τίτλο στην Premier League. Η ομαδάρα του Jürgen Klopp, η πρωταθλήτρια κόσμου, Liverpool ήταν ισοπεδωτική στο King Power Stadium και διέλυσε με το εμφατικό 0-4 την δεύτερη της βαθμολογίας, Leicester!

Για τους Reds τον χορό των γκολ, άνοιξε ο Firmino στο 31′, ο οποίος σκόραρε και στο 75′, ενώ από ένα γκολ σημείωσαν οι Milner στο 70′ με πέναλτι και Trent Alexander-Arnold, που είχε και δύο ασίστ στο 78′.

Α’ Ημίχρονο: Με μόλις μια αλλαγή σε σχέση με τον τελικό του Σαββάτου, τον Wijnaldum αντί του Oxlade-Chamberlain και μεγάλη θέληση για την νίκη ξεκίνησαν τον αγώνα κόντρα στη Leicester οι Reds, αφού ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι του πρώτου μέρος, προηγήθηκαν και δεν άφησαν τις Αλεπούδες να κάνουν τελική. Η ομάδα του Klopp απείλησε αρχικά με Salah στο 11′ και Henderson στο 15′, πριν πάρουν το προβάδισμα με καρφωτή κεφαλιά του Bobby Firmino στο 31′ μετά από εξαιρετική ασίστ του Alexander-Arnold, η οποία ήταν η 19η του από την αρχή της περασμένης σεζόν. Δύο λεπτά αργότερα, ο Sadio Mane έχασε μεγάλη ευκαιρία με σουτ εντός περιοχής για το 0-2. Ο Kasper Schmeichel έσωσε την ομάδα του Rodgers. Οι Reds συνέχισαν να πιέζουν, αλλά ο Naby Keita ήταν άστοχος στη δική του ευκαιρία στο 40′.

Β’ Ημίχρονο: Με πολύ καλό ρυθμό και αποφασισμένη να τελειώσει το ματς, ξεκίνησε και στο δεύτερο μισό η Liverpool και ο Mo Salah έχασε την πρώτη ευκαιρία για τους Πρωταθλητές κόσμου στο 52′, για να ακολουθήσουν εκείνες των Firmino δύο λεπτά αργότερα και ξανά του Φαραώ στο 56′. Ο Jürgen Klopp έκανε δύο αλλαγές μαζί, καθώς οι Milner και Origi πέρασαν αντί των Salah και Keita, με τον Millie να γράφει μόλις ένα λεπτό μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο το 0-2 για τους Reds από την άσπρη βούλα. Το πέναλτι δόθηκε από τον Michael Oliver για χέρι του Söyüncü. Η ομαδάρα του Γερμανού τεχνικού χρειάστηκε μόλις 4 λεπτά, για να σκοράρει για τρίτη φορά στο ματς. Ο Trent Alexander-Arnold έκανε τη σέντρα από τη δεξιά πλευρά, η οποία κατέληξε κατευθείαν στον Firmino. Ο Bobby δεν είχε κανένα πρόβλημα να κοντρολάρει σωστά και να στείλει τη μπάλα στη δεξιά γωνία για το 0-3 των Reds. Μετά από μόλις 3 λεπτά, η Liverpool βρήκε και το τέταρτο γκολ της, αυτή τη φορά με σκόρερ τον Trent Alexander-Arnold, ο οποίος πήρε την πάσα του Mane, βρέθηκε σε θέση βολής και διαμόρφωσε και το 0-4. Η Liverpool ολοκλήρωσε τις αλλαγές της στο 80′ με τον Lallana να περνά αντί του Henderson, που αποκόμισε έναν τραυματισμό. Ο Vardy από πλευράς Leicester είχε μια ευκαιρία στο 84′, αλλά έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυών του Alisson.

Επόμενος αγώνας για τους Reds την Κυριακή με αντίπαλο την Wolves στο Anfield.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Leicester: Schmeichel, Pereira, Evans, Soyuncu, Chilwell, Ndidi, Barnes (Albrighton), Praet (Perez), Tielemans, Maddison (Choudhury), Vardy

Έμειναν στον πάγκο: Ward, Justin, Morgan, Gray

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson, Henderson (Lallana), Wijnaldum, Keita (Milner), Salah (Origi), Firmino, Mane

Έμειναν στον πάγκο: N. Williams, Jones, Shaqiri

Ο Firmino γράφει το 0-1 για τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com