Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στο κυνήγι για την υπογραφή του Federico Chiesa;

Στο κυνήγι για την υπογραφή του Federico Chiesa;

Με την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να πλησιάζει όλο και πιο κοντά , η συζήτηση για πιθανή μεταγραφή γίνεται όλο και πιο έντονη όσο αφορά τους πιθανούς στόχους των Κόκκινων.

Έχοντας πλέον αρκετά διαθέσιμα κεφάλαια για την υποστήριξη των στόχων του Jurgen Klopp, πολλοί προβλέπουν ότι μια μεταγραφή ‘βιτρίνας’ είναι πολύ πιθανή, αν όχι την περίοδο του Ιανουαρίου, τότε με την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου το καλοκαίρι.

Έχοντας ως τίτλο στο άρθρο της «Δεν είναι μόνο η Inter και η Juve που ενδιαφέρονται για τον Chiesa, αλλά και μια μεγάλη Αγγλική ομάδα», η La Nazione, αναφέρει ότι αυτή είναι η Liverpool του Jurgen Klopp.

Ο 22χρονος επιθετικός της Fiorentina, έχει παίξει σε διάφορες θέσεις, με αυτή του κυνηγού στα δεξιά να είναι η θέση που προτιμά, αν και ως τώρα φαίνεται να βοηθά περισσότερο την ομάδα του από τη θέση του κεντρικού επιθετικού.

Αν και τα στατιστικά του στα χαρτιά δεν είναι εντυπωσιακά- έχοντας μόλις 2 τέρματα και 3 assists στις 14 εμφανίσεις του ως βασικός, συνεχίζει να κερδίζει θαυμαστές με τον ίδιο τρόπο που τους κερδίζει και ο Bobby Firmino.

Μια πιθανή μεταγραφή του θα κόστιζε 80 εκατομμύρια λίρες, αλλά και πάλι, πολλοί την θεωρούν ως έξυπνη κίνηση αλλά και εναλλακτική στην περίπτωση του Jadon Sancho του οποίου η μεταγραφή θα μπορούσε να αγγίξει τα 150 εκατομμύρια λίρες.

Και δεν είναι μόνο το οικονομικό μέγεθος –διαφορά στις δύο συγκρινόμενες μεταγραφές αλλά και το γεγονός ότι ο Chiesa μπορεί να παίξει σε περισσότερες θέσεις από τον Sancho, ενώ και στο θέμα πειθαρχίας ο Ιταλός δεν έχει δημιουργήσει ποτέ κανένα πρόβλημα.

Ο Chiesa στην ισοπαλία με την Inter.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com