Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jamie Carragher: « Ο Virgil Van Dijk μου θυμίζει τον Steven Gerrard»

Jamie Carragher: « Ο Virgil Van Dijk μου θυμίζει τον Steven Gerrard»

Μιλώντας στο FourFourTwo, ο Jamie Carragher εξήγησε γιατί ο Ολλανδός αμυντικός είναι ο καλύτερος στον κόσμο στη θέση του και συμπλήρωσε ότι με κάποιους τρόπους του θυμίζει πολύ τον Steven Gerrard!

Ο Van Dijk που στέφθηκε παίκτης της χρονιάς από τηνFootball Supporters’ Association , ξεπερν’ωντας σεψήφους τον Raheem Sterling της City αλλά και τονSadio Mane, αποδείχθηκε πολύ σημαντικός για τα αμυντικά δεδομένα των Κόκκινων μετά από τη μεταγραφή του από την Southampton για 75 εκατομμύρια λίρες.

Κανένας αντίπαλος παίκτης δεν κατάφερε να τον περάσει με ντρίμπλα στην πρώτη του σαιζόν με τους Κόκκινους, οι οποίοι δέχθηκαν μόλις 22 τέρματα με τη παρουσία του στο κέντρο της άμυνας σε σύγκριση με τα 38 που είχαν δεχτεί την προηγούμενη σαιζόν.

«Ο John Terry ήταν ο καλύτερος κεντρικός αμυντικός που είχα δει στην Premier League, αλλά ακόμα κι αυτός είχε μια αδυναμία: την έλλειψη ταχύτητας.» είπε ο Carragher.

«Δεν τον έπιανες συχνά αλλά ο καλύτερος αμυντικός που είχα δει δεν συμπλήρωνε όλα τα χαρακτηριστικά του σχεδόν τέλειου, κάτι που το κάνει όμως ο Van Dijk.»

«Μου θυμίζει πολύ τον Gerrard ως παίκτης. Όταν οι άνθρωποι με ρωτάνε ποιο ήταν το καλύτερο χαρακτηριστικό του Gerrard, απαντώ ότι δεν είχε καμιά αδυναμία.»

«Όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά, οι συμπαίκτες σου ψάχνουν για αυτούς τους ηγέτες, σκεπτόμενοι ότι ‘αφού είναι εδώ αυτός, θα τα καταφέρουμε.»

«Ο Van Dijk ήταν ο καλύτερος αμυντικός στον κόσμο για 18 μήνες, και για αρκετό καιρό δεν μπορούσα να το πω αυτό γιατί δεν είχε κερδίσει κάποιο μεγάλο τρόπαιο όπως ο Sergio Ramos ή ο Gerard Pique.»

Όλοι θαυμάζουν τον Virgil van Dijk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com