Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Είναι έγκλημα να παίζεις στις 26 και στις 28»

Klopp: «Είναι έγκλημα να παίζεις στις 26 και στις 28»

Η Liverpool δίνει απόψε το βράδυ τον πρώτο αγώνα της στην εορταστική περίοδο με αντίπαλο την Leicester στο King Power Stadium και ο Jürgen Klopp μίλησε για το Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα της Premier League, το οποίο και χαρακτήρισε ως εγκληματικό.

Ας δούμε αναλυτικά όσα είχε να πει ο Jürgen για το πρόγραμμα της Premier League:

“ Κανένας από τους προπονητές δεν έχει πρόβλημα να αγωνίζεται στην Boxing Day, αλλά είναι έγκλημα να παίζεις στις 26 και στις 28. Δεν είναι καθόλου εντάξει αυτή η κατάσταση, αλλά συνεχίζουμε να την έχουμε. ”

“ Φέτος παίζουμε στις 26 και στις 29 και έχουμε κάτι σαν διακοπές. Καταλαβαίνω όλους όσους λένε, πως αυτό δεν θα έπρεπε να συμβαίνει. ” Είπε ο Klopp.

“ Δεν θα ήταν πρόβλημα να παίζαμε στις 26 και στις 29, αν είχαμε περισσότερες ομάδες. Με τα τωρινά δεδομένα όμως, δεν υπάρχει λόγος να μην έχουμε περισσότερες από 48 ώρες ξεκούρασης ανάμεσα στα δύο παιχνίδια. ”

“ Εμείς εννοείται πως μπορούμε να πούμε ό,τι θέλουμε, αλλά κανείς δεν μας ακούει. Η διοργανώτρια αρχή χρειάζεται τον χρόνο της, για να κάνει μια αλλαγή, αλλά δεν πρέπει να το αγνοούμε (το πρόβλημα με το πρόγραμμα). ”

“ Δεν έχουμε εμείς αυτό το πρόβλημα (αγώνα στις 26 και στις 28), αλλά καταλαβαίνω κάθε προπονητή που το αναφέρει. Δεν είναι όλα εντάξει, αλλά άλλοι άνθρωποι αποφασίζουν. ”

Ο Klopp παναγυρίζει τη νίκη επί της Newcastle στην περσινή Boxing Day.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com