Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alisson: «Κρίσιμο το παιχνίδι με την Leicester»

Alisson: «Κρίσιμο το παιχνίδι με την Leicester»

Η Liverpool σε δύο ημέρες θα αντιμετωπίσει την Leicester στο King Power Stadium και ο Alisson Becker μίλησε για την αναμέτρηση στο ESPN και εξήγησε την σημασία του για τους Reds.

Ο Βραζιλιάνος για τον αγώνα με τους Foxes είπε:

“ Είναι ένας σημαντικός και κρίσιμος αγώνας για εμάς. Στην Premier League πρέπει να είσαι κάθε στιγμή συγκεντρωμένος. Δεν μπορείς να σκέφτεσαι πολύ μακριά. ”

“ Πρέπει να σκέφτεσαι μόνο τον αγώνα που βρίσκεται μπροστά σου και να μην χάσεις την συγκέντρωση και την ευκαιρία που έχεις. Αν θέλεις να κερδίσεις την Premier League, πρέπει να προσπαθείς να κερδίσεις κάθε αγώνα και αυτό ισχύει και για το ματς με την Leicester. ”

“ Έχουν μια καλή ομάδα και βρίσκονται σε μια καλή κατάσταση. Θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, για να καταφέρουμε να τους κερδίσουμε.” Είπε ο Alisson.

Ρωτήθηκε αν η ομάδα έχει ανάγκη τον τίτλο της Premier League:

“ Εννοείται. Πιστεύω πως όλοι οι παίκτες και οι άνθρωποι που δουλεύουν στον σύλλογο, το γνωρίζουν αυτό. Θα είναι πολύ σημαντικό για τους οπαδούς μας. ”

“ Θα είναι τεράστιο επίτευγμα για εμάς. Γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να κερδίσεις την Premier League. Πέρυσι φτάσαμε κοντά και δεν την κερδίσαμε για έναν βαθμό. Φέτος κάνουμε τα πάντα, για να την κατακτήσουμε. ”

Ο Alisson Becker στη μεγάλη νίκη επί της Manchester City.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com