Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Guardiola: «Να κάνει καλή εμφάνιση η Leicester κόντρα στην Liverpool»

Guardiola: «Να κάνει καλή εμφάνιση η Leicester κόντρα στην Liverpool»

Δύο συνεχόμενες νίκες έχει η Manchester City στην Premier League και μάλλον οι παίκτες της και ο Pep Guardiola, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να μιλήσει ο Καταλανός τεχνικός ξανά για την Liverpool, τώρα που η ομάδα του μείωσε στους 11 βαθμούς από τους Reds, έστω και με παιχνίδι περισσότερο.

Αυτή τη φορά είχε να πει τα εξής για την Liverpool και την συνέχεια της Premier League:

“ Όταν μια ομάδα έχει 16 νίκες σε 17 αγώνες, τότε δεν είναι ρεαλιστικό να πιστεύεις ότι θα τους φτάσεις. Για την ώρα δεν είναι ρεαλιστικό. Πρέπει πρώτα να κερδίσουμε τα παιχνίδια μας και να προκριθούμε στο Champions League της επόμενης σεζόν και μετά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί.”

“ Αν η Liverpool θα χάσει μερικά παιχνίδια και εμείς συνεχίσουμε να κερδίζουμε τα δικά μας, τότε δεν ξέρω… Όταν όμως αυτή η ομάδα έχει μια ήττα στα τελευταία 53 ή 54, τότε δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος, ότι μπορεί να κάνει 4 ή 5 ήττες στα 10 ή 11 επόμενα, γιατί είναι πολύ δυνατοί. Οπότε πρέπει απλά να χαλαρώσουμε, να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και θα δούμε τι θα συμβεί. ” Είπε ο Guardiola.

“ Ελπίζω η Leicester να κάνει μια καλή εμφάνιση κόντρα στην Liverpool, αλλά εμείς πρέπει να σκεφτόμαστε το πολύ δύσκολο παιχνίδι που έχουμε με την Wolves των Jimenez και Traore. ” Δήλωσε ο Guardiola.

Οι Reds σηκώνουν τρόπαια και ο Guardiola ελπίζει σε απώλειές τους.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com