Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gomez: «Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος»

Gomez: «Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος»

Ο Joe Gomez ελπίζει ότι η επιτυχία του Club World Cup θα βοηθήσει στην ενίσχυση της προσπάθειας της Liverpool για έναν πρώτο πρωτάθλημα σε 30 χρόνια.

Η νίκη, στην παράταση, με 1-0 επί της Flamengo στην Doha είδε τους Reds να κερδίζουν το ένα τρόπαιο που δεν είχαν προηγουμένως κερδίσει.

Επιστρέφουν στην πατρίδα τους πραγματικά σε μια ισχυρότερη θέση από ό, τι άφησαν, με τη νίκη της Manchester City επί της Leicester σημαίνουν ότι το προβάδισμα τους στην κορυφή της Premier League είναι ακόμα 10 βαθμοί – αλλά εχουν παίξει έναν αγώνα λιγότερο.

Και με την κατάκτηση ενός τρίτου τροπαίου μέσα σε 6 μήνες, ο Gomez αναφέρει ότι τώρα προσπαθούν να εδραιώσουν έναν πρώτο τίτλο πρωταθλήματος από το 1990.

«Η νίκη αυτή μόνο προσθέτει στη θετικότητά μας», είπε. «Φεύγουμε από εδώ ως πρωταθλητές κόσμου. Γιατί δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ως θετικό;

«Αλλά γνωρίζουμε ότι δεν μπορούμε να σταθούμε σε τίποτα. Δεν είμαστε ακόμη στα μισά της σεζόν, γι ‘αυτό πρέπει να συνεχίσουμε την συγκέντρωση μας στον στόχο μας »

Για όλες τις κριτικές που έλαβε ο σύλλογος για να ταξιδέψει στο Qatar με μια δυνατή ομάδα, αφήνοντας πίσω μια ομάδα νέων για να ηττηθεί στους προημιτελικούς του Carabao Cup, οι παίκτες νομίζουν ότι ήταν η σωστή απόφαση.

Πολλοί έχουν μιλήσει για το κίνητρο που υπάρχει για να κερδίσεις περισσότερα τρόπαια, γι’αυτό προσθέτοντας άλλο ένα σίγουρα δικαιολογεί το ταξίδι.

«Είναι ξεχωριστό. Γνωρίζαμε ότι ερχόμαστε σε αυτή την διοργάνωση που δεν είχαμε κερδίσει πριν και αυτό ήταν κάτι που θέλαμε να επιτύχουμε «, πρόσθεσε ο Gomez.

«Έπαινοι πάνε σε όλους τους παίκτες, το προσωπικό και τους οπαδούς. Είμαι βέβαιος ότι ήμασταν σε θέση να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία. Δεν φτάνεις εδώ χωρίς να έχεις κερδίσει ένα από τα μεγαλύτερα τρόπαια στον κόσμο.

«Το αποτέλεσμα είναι ότι έρχεσαι εδώ και παίζεις κορυφαίες ομάδες. Παίξαμε δύο καλές ομάδες αυτήν την εβδομάδα και δεν μπορείς να το υποτιμήσεις αυτό.

«Η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια δείχνει πόσο θετική είναι αυτή η διοργάνωση. Είναι άλλο ένα τρόπαιο και γι ‘αυτό είμαστε εδώ. »

Η νίκη δεν ήρθε χωρίς αμφιλεγόμενες φάσεις, καθώς η Liverpool πίστεψε ότι κέρδισε πέναλτι για ένα φάουλ στον Sadio Mane αλλα η απόφαση ακυρώθηκε από το VAR όταν ο διαιτητής απ’το Qatar, Abdulrahman Al-Jassim, είδε την φάση στην οθόνη του VAR.

Όμως η πλευρά του Jurgen Klopp δεν το έβαλε κάτω και ο Roberto Firmino σημείωσε το κρίσιμο γκολ στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης.

«Νομίζω ότι αυτό δείχνει τη νοοτροπία της ομάδας», δήλωσε ο Gomez. «Όταν δεν μας δόθηκε το πέναλτι ή φαουλ από το περιστατικό αυτό, θα μπορούσε εύκολα να μας επηρεάσει.

«Θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει την αυτοπεποίθηση μας και αυτό σίγουρα θα πήγαινε εναντίον μας. Αλλά αξίζει επαίνους η ομάδα που παρέμεινε συγκεντρωμένη και διατήρησε τα πρότυπα ψηλά ».

Με κούπα ολοκληρώθηκε το 2019 για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com