Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Alisson εξηγεί πόσο σημαντικός είναι ο Firmino για την Liverpool

Ο Alisson εξηγεί πόσο σημαντικός είναι ο Firmino για την Liverpool

Ο Alisson επισήμανε τη προσφορά του Roberto Firmino στην Liverpool μετά το νικηφόρο γκολ εναντίον της Flamengo στον τελικό του Club World Cup.

Ο Firmino σκόραρε δύο νικηφόρα γκολ σε δύο παιχνίδια για τους Ευρωπαίους πρωταθλητές στο τουρνουά, το οποίο κέρδισε η Liverpool για πρώτη φορά χάρη στη νίκη του Σαββάτου.

Η Liverpool χρειάστηκε παράταση για να νικήσει την Flamengo, με τον Firmino να σημειώνει το μοναδικό γκολ στο 99ο λεπτό.

Ο 28χρονος έχει τους κριτικούς του λόγω της έλλειψης γκολ – έχει έξι αυτή τη σεζόν – παρά τις σημαντικές του συνεισφορές, αλλά ο Βραζιλιάνος συμπατριώτης του, Alisson, μίλησε για τη σημασία του.

«Γνωρίζουμε και γνωρίζει πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα και τον εκτιμούμε πολύ, νομίζω ότι είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες για μας», δήλωσε ο τερματοφύλακας.

«Δεν σκοράρει μόνο, αλλά δημιουργεί επίσης. Μας βοηθάει πολύ και κάνει τη διαφορά.

«Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι και είμαι πραγματικά χαρούμενος που μπορεί να σκοράρει, είναι σημαντικό για έναν επιθετικό να σκοράρει και είμαι πραγματικά χαρούμενος για όλους και αυτόν τον τίτλο.»

Ο προπονητής της Liverpool, Jurgen Klopp, εξήρε επίσης το Firmino για το γκολ του, λέγοντας ότι ήταν ιδιαίτερα σημαντικό για έναν Βραζιλιάνο να σημειώσει το νικηφόρο γκολ εναντίον μιας βραζιλιάνικης πλευράς.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος γι ‘αυτόν που μπόρεσε και σκόραρε αυτό το γκολ, γιατί πριν από το παιχνίδι μιλήσαμε για το τι σημαίνει αυτή η διοργάνωση στη Βραζιλία, στους λαούς της Νότιας Αμερικής και ιδιαίτερα στους Βραζιλιάνους», δήλωσε ο Klopp.

«Και έχουμε δύο Βραζιλιάνοι και αυτός είναι ένας από αυτούς, [η νίκη] σημαίνει πολλά σε αυτόν και αυτό μας βοήθησε πολύ, και ήταν ένα εντυπωσιακό γκολ, είμαι πολύ χαρούμενος γι ‘αυτόν. »

Η Liverpool δεν θα έχει πολύ χρόνο για να γιορτάσει, καθώς είναι πίσω στην δράση την Πέμπτη όταν θα έχουν μια κορυφαία αναμέτρηση με την Leicester City.

Οι παίκτες του Klopp είναι 10 βαθμοί μπροστά από τους Foxes στη δεύτερη θέση και έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο στην Premier League και θα επιδιώξουν να επεκτείνουν το προβάδισμά τους στο King Power Stadium.

Ο Alisson μετά την κατάκτηση του Club World Cup.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com