Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Milner: «Είμαστε διψασμένοι για τίτλους»

Milner: «Είμαστε διψασμένοι για τίτλους»

Έτοιμη να κατακτήσει ένα ακόμη τρόπαιο, το τρίτο του 2019 είναι η Liverpool αύριο το απόγευμα στο Qatar και ο James Milner έδωσε το σύνθημα με τις δηλώσεις που παραχώρησε στο Sky Sports, όταν ρωτήθηκε για τους τίτλους.

Ας δούμε αναλυτικά τι είπε ο Millie στο Sky Sports:

“ Ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε το πρώτο μας τρόπαιο. Ήμασταν άτυχοι που δεν καταφέραμε να το κερδίσουμε στους πρώτους τελικούς, αλλά τώρα μπορείτε να δείτε πως η ομάδα έχει προχωρήσει μπροστά. Όπως έχω ξαναπεί, δεν θέλω να μας θυμάται ο κόσμος ως η ομάδα που κέρδισε μόνο ένα τρόπαιο. ”

“ Δεν θέλεις να είσαι σε μια ομάδα, στην οποία ξεχνάς ποια σεζόν κατέκτησες το κάθε τρόπαιο. Αυτή είναι η δίψα που έχουμε για τρόπαια και μπορείτε να το δείτε στον τρόπο, με τον οποίο αντιδρούμε. Πως αντιδράσαμε όταν χάσαμε τον πρώτο τελικό του Champions League το 2018. ” Πρόσθεσε ο Milner.

“ Δεν είναι εύκολο να έχεις πάντα επιτυχίες και κάποιες φορές είναι δύσκολο να κατακτήσεις ένα τρόπαιο, αν δεν το έχεις ξανακάνει. ”

“ Καταφέραμε να κατακτήσουμε και το Super Cup. Όσο αφορά το πρωτάθλημα, έχουμε πολύ δρόμο μέχρι να ολοκληρωθεί. Έχουμε ξεκινήσει όμως πολύ καλά αυτή τη σεζόν και αυτό δείχνει την νοοτροπία που έχουμε στην ομάδα. ”

Έτοιμοι για κούπα αύριο οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com