Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Παίκτης της Liverpool ο Takumi Minamino!

Παίκτης της Liverpool ο Takumi Minamino!

Είναι πλέον επίσημο! Ο Takumi Minamino είναι παίκτης της Liverpool, καθώς οι Reds πλήρωσαν την ρήτρα του στην Red Bull Salzburg ύψους 7.25 εκατομμυρίων λιρών και σήμερα ανακοίνωσαν και επίσημα την απόκτησή του με μεταγραφή από την Αυστριακή ομάδα!

Ο παίκτης βρέθηκε από χθες στην Αγγλία και πέρασε με επιτυχία από ιατρικές εξετάσεις, ενώ υπέγραψε και το νέο του συμβόλαιο, το οποίο έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Θα ενταχθεί στο δυναμικό των Πρωταθλητών Ευρώπης και επίσημα από την 1η Ιανουαρίου. Επέλεξε το νούμερο 18, που το είχε ο Alberto Moreno.

Το ντεμπούτο του κατά πάσα πιθανότητα θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιανουαρίου με αντίπαλο την Everton για το FA Cup.

Ο Ιάπωνας είπε μετά την υπογραφή του συμβολαίου του:

“ Ήταν ένα όνειρο για εμένα να γίνω παίκτης της Liverpool. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που έγινε πραγματικότητα. Ήταν ένας από τους στόχους μου να αγωνιστώ στην Premier League. Πιστεύω πως είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. ”

“ Σκεφτόμουν πως θα μπορούσα μια ημέρα να αγωνιστώ στην Premier League. Ποτέ όμως δεν περίμενα πως θα έπαιζα για αυτήν την ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος. Ανυπομονώ. ”

“ Ο στόχος μου είναι να κερδίσω το Champions League και την Premier League με τον σύλλογο, καθώς και να έχω συνεισφορά στην ομάδα. ” Είπε ο Takumi Minamino.

Στα Κόκκινα ο Minamino.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com