Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Λυτρωτής Firmino και οι Reds στον τελικό!

Λυτρωτής Firmino και οι Reds στον τελικό!

Στον μεγάλο τελικό του FIFA Club World Cup η Liverpool! Μπορεί οι Reds να μην εντυπωσίασαν με την απόδοσή τους, αλλά νίκησαν 1-2 την Monterrey χάρη στο γκολ του Bobby Firmino στις καθυστερήσεις.

Για τους Reds σκόραραν οι Keita και Firmino, ενώ πολύ καλός ήταν ο Mo Salah.

Οι Reds θα αντιμετωπίσουν την Flamengo το απόγευμα του Σαββάτου.

Α’ Ημίχρονο: Δεύτερη συνεχόμενη ημέρα αγώνα για την Liverpool και δεύτερη ασυνήθιστη ενδεκάδα για τους Reds. Ο Virgil van Dijk έμεινε εκτός λόγω ίωσης και ξεκίνησαν οι Keita, Lallana, Chamberlain, Origi και ο Henderson ως κεντρικός αμυντικός. Το σκορ άνοιξαν οι Reds με τον Naby Keita στο δεύτερο σουτ που είχαν στο ματς, στο 12ο λεπτό μετά από εξαιρετική δημιουργία του Mo Salah, ωστόσο η απάντηση των Μεξικανών ήταν άμεσα και ισοφάρισαν σε 1-1 μόλις δύο λεπτά αργότερα με γκολ του Funes Mori από κοντινή απόσταση και μετά από ασταθή απόκρουση του Alisson. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης λίγο έλειψαν να πάρουν και πάλι στο σκορ με την μεγάλη ευκαιρία του James Milner στο 23′ και η Monterrey απάντησε ξανά με δυνατό σουτ του Pabon, το οποίο απέκρουσε εντυπωσιακά ο Alisson. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τους Reds να ελέγχουν την κατοχή, αλλά να μην δημιουργούν κάποια ευκαιρία, όπως και οι Μεξικανοί.

Β’ Ημίχρονο: Με καλό ρυθμό ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος, αφού στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά είχαμε δύο ευκαιρίες για την Liverpool με τους Robertson και Keita και μια για την Monterrey με χτύπημα φάουλ του Pabon. Οι δύο ομάδες απείλησαν ξανά στο 67′ και στο 68′ με μια ευκαιρία για την καθεμία. Πρώτα το σουτ του Mo Salah, που κατέληξε στην αγκαλιά του Barovero και έπειτα εκείνο του Funes Mori, το οποίο απέκρουσε σε κόρνερ ο Alisson. Αμέσως μετά τις δύο προσπάθειες ο Sadio Mane πέρασε αντί του Shaqiri. Η Liverpool πραγματοποίησε την δεύτερη αλλαγή της στο 74′ και αμέσως πριν ο Divock Origi είχε σπαταλήσει μεγάλη ευκαιρία για το 1-2, όταν δεν βρήκε καλά την μπάλα από την μικρή περιοχή και ο James Milner παραχώρησε την θέση του στον Alexander-Arnold, όπως και ο Divock Origi για τον Bobby Firmino, ο οποίος ήταν και η χρυσή αλλαγή για τους Πρωταθλητές Ευρώπης. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Mo Salah έκανε μια εξαιρετική προσπάθεια και κίνηση, ο Trent Alexander-Arnold την σέντρα και ο Bobby Firmino με μια επαφή από κοντά έγραψε το 1-2 και έστειλε τους Reds στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου!

Επόμενος αγώνας για τους Reds το Σάββατο κόντρα στην Flamengo για τον τελικό της διοργάνωσης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Liverpool: Alisson, Milner (Alexander-Arnold 74′, Gomez, Henderson, Robertson, Lallana, Keita, Oxlade-Chamberlain, Shaqiri (Mane 68′), Salah, Origi (Firmino 85′)

Έμειναν στον πάγκο: Adrian, Lonergan, Jones, Williams

Monterrey: Barovero, Medina, Montes (Layun 79′), Sanchez, Vangioni, Rodriguez, Ortiz, Pabon (Meza 82′), Pizarro (J Gonzalez 90′), Gallardo, Funes Mori

Έμειναν στον πάγκο: Cardenas, Resendez, Urretaviscaya, Zaldivar, Basanta, A Gonzalez, Gutierrez, Mejia

Στον τελικό για το τρόπαιο οι Reds
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com