Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Aston Villa – Liverpool (preview)

Aston Villa – Liverpool (preview)

Προημιτελικός του Carabao Cup και η Liverpool αντιμετωπίζει το βράδυ της Τρίτης στις 21:45 ώρα Ελλάδος εκτός έδρας την Aston Villa σε έναν πολύ περίεργο αγώνα, όπου θα αγωνιστεί με νεαρούς παίκτες και κανέναν από την πρώτη ομάδα, που βρίσκεται στο Κατάρ για το FIFA Club World Cup.

Η Liverpool προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης μετά το συναρπαστικό 5-5 του Οκτωβρίου με την Arsenal στο Anfield, ενώ η Aston Villa επικράτησε με 2-1 της Wolves στην έδρα της.

Οι Reds έχουν παραταχθεί με αλλαγές σε όλη την διοργάνωση, αλλά στο Villa Park θα έχουν σαφώς περισσότερες, καθώς ούτε οι Neco Williams και Curtis Jones που ταξίδεψαν στο Κατάρ είναι διαθέσιμοι.

Από την νεανική σύνθεση της ομάδας το βράδυ της Τρίτης θα ξεχωρίζουν χωρίς αμφιβολία τα ονόματα των Brewster, Kelleher, Hoever και Elliott, ενώ προπονητής της ομάδας για το παιχνίδι θα είναι ο coach της Under 23, Neil Critchley.

Στην βασική ενδεκάδα θα βρεθούν κατά πάσα πιθανότητα και οι van den Berg, Larouci, Chirivella, Christie-Davies, Kane και Longstaff, ενώ θέση διεκδικούν και οι Stewart, Koumetio και Clayton.

Ο αγώνας του Villa Park θα είναι σίγουρα μια μεγάλη πρόκληση για τους νεαρούς Reds.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Lee Mason.

Στον αγώνα του πρωταθλήματος, η πρώτη ομάδα των Πρωταθλητών Ευρώπης πέρασε από την έδρα της Aston Villa με μεγάλη ανατροπή στα τελευταία λεπτά και γκολ των Robertson και Mane.

Προημιτελικός κόντρα στην Aston Villa για τους νεαρούς Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com