Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 16/12/2018 Ο Shaqiri τελειώνει την Utd & απολύει τον Mourinho (vid)

Σαν σήμερα: 16/12/2018 Ο Shaqiri τελειώνει την Utd & απολύει τον Mourinho (vid)

Μια πολύ μεγάλη νίκη έπαιρνε σαν σήμερα, το 2018 η Liverpool, καθώς επικράτησε με 3-1 της Manchester United στο Anfield για την 17η αγωνιστική της Premier League, με τον Xherdan Shaqiri να περνάει ως αλλαγή στο ματς και να σημειώνει δύο τέρματα σε 7 λεπτά.

Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν εμφανής από τα πρώτα λεπτά και αποτυπώθηκε νωρίς στον δείκτη του σκορ. Οι Reds πήραν προβάδισμα με το τέρμα του Sadio Mane στο 24′, ο οποίος εκτέλεσε τον De Gea μετά από εξαιρετική ασίστ του Fabinho.

Οι Red Devils βρήκαν την ισοφάριση στο 35′ χωρίς να έχουν απειλήσει μέχρι εκείνο το σημείο με σκόρερ τον Lingard, μετά από λάθος του Alisson Becker.

Το σύνολο του Jürgen Klopp ήταν όμως αποφασισμένο να κερδίσει την United και το κατάφερε με την χρυσή αλλαγή που έκανε ο Γερμανός τεχνικός στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Xherdan Shaqiri πήρε την θέση του Naby Keita και αμέσως ανέλαβε δράση. Χτύπησε δύο φορές, πρώτα στο 73′ και έπειτα στο 80′, για να χαρίσει μια πολύ σπουδαία νίκη στην ομάδα του.

Μάλιστα, η Manchester United δύο ημέρες μετά την ήττα στο Anfield απέλυσε τον Jose Mourinho.

Το παιχνίδι παρακολούθησαν 52.908 θεατές και διαιτητής ήταν ο Martin Atkinson.

Τα highlights και τα γκολ του αγώνα:

Ο Mane εκτελεί τον De Gea για το 1-0.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com