Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Critchley: «Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς ο αγώνας με την Aston Villa»

Critchley: «Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς ο αγώνας με την Aston Villa»

Ο προπονητής των Under 23s, Neil Critchley, μίλησε στην Liverpool ECHO μετά το παιχνίδι με την Chelsea που έληξε 1-1.
Η Liverpool Under 23s ήρθε ισόπαλη με την Chelsea το απόγευμα του Σαββάτου στην Premier League 2, με τον Curtis Jones να εντυπωσιάζει.
Ο Neil Critchley, ο οποίος θα αναλάβει το παιχνίδι με την Aston Villa στο Carabao Cup την Τρίτη το βράδυ, προσβλέπει στην ευκαιρία αυτή.
Είπε στην Liverpool Echo: «Θα πρέπει να είναι μια μεγάλη ευκαιρία για όλους μας. Θα είναι τιμή να είμαι επικεφαλής της Liverpool σε ένα φανταστικό γήπεδο εναντίον μεγάλων παικτών.
«Μe ενδιαφέρει πραγματικά να δούμε πώς θα τα πάνε οι νεαροί παίκτες μας, θα είμαι πραγματικά περήφανος που θα είμαι επικεφαλής σ ’αυτό το παιχνίδι με αυτούς τους νεαρούς και ελπίζω να παίξουν όπως ξέρω ότι μπορούν, γιατί αν το κάνουν, θα έχω την μεγαλύτερη ικανοποίηση».
Ο προπονητής έκανε αλλαγές με το παιχνίδι με την Aston Villa σθεναρά στο μυαλό. Οι Harvey Elliott και Rhian Brewster δεν έπαιξαν καθόλου και δεν κατονομάστηκαν ως αναπληρωματικοί, ενώ ο Jones έπαιξε το μισό παιχνίδι και αποσύρθηκε πριν από την έναρξη της δεύτερης περιόδου.
Ο Critchley εξήγησε: «Κάποιοι από αυτούς θα συμμετάσχουν, θα πρέπει να δούμε έναν ή δύο τραυματισμούς ή παίκτες που βγήκαν αλλαγή, θα το εκτιμήσουμε αύριο, μερικοί παίκτες ανακάμπτουν. Τις επόμενες 48 ώρες θα γίνει σαφέστερη η ομάδα που θα αντιμετωπίσει την Villa την Τρίτη. Θα είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι.
«Ήταν πάντα το σχέδιο για τον Curtis να παίξει 45 λεπτά γι’ αυτό είμαι βέβαιος ότι θα υπάρξουν συζητήσεις από τώρα μέχρι την Τρίτη αν θα παίξει. Αν ναι, ωραία, αλλά αν είναι με την ομάδα που θα πάει στο Qatar, πάλι ωραία.
Για το παιχνίδι με την Chelsea ο προπονητής ήταν ικανοποιημένος απ’ την απόδοση της ομάδας του η οποία προηγήθηκε με γκολ του Jones λίγο πριν το ημίχρονο αλλά ο Henry Lawrence ισοφάρισε μ ’ένα υπέροχο γκολ από την άκρη της περιοχής.
Ο προπονητής δήλωσε: «Όταν παίζεις με την Chelsea σε αυτό το επίπεδο, έχουν μερικούς έμπειρους νέους παίκτες, και λαμβάνοντας υπόψη την ομάδα που είχαμε και πόσο νέοι είμαστε, νόμιζα ότι ήμασταν υπέροχοι.
«Είχαμε λίγη τύχη αλλά η άμυνά μας, οι ικανότητές μας για 90 λεπτά ήταν εξαιρετικές και είμαι ευχαριστημένος που καταφέραμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι.
«Είναι μια ευκαιρία να αποδείξουν στους άλλους, αυτά είναι τα παιχνίδια που θέλουν να παίζουν. Θέλουν να παίζουν σε παιχνίδια αυτής της ποιότητας. Σκέφτηκα ότι πολλοί από τους παίκτες πήραν την ευκαιρία και την κατέλαβαν και εγώ δεν θα μπορούσα να είμαι πιο υπερήφανος, κάθε ένας από αυτούς έδωσε τα πάντα και τα κάναμε πραγματικά δύσκολο γι ‘αυτούς.
Ο Critchley ήταν επίσης ευχαριστημένος με τον Neco Williams, τον νεαρό Ουαλό, που ήταν στον πάγκο για τη νίκη της πρώτης ομάδας επί της Watford το Σάββατο.
“Φανταστικά. Πρώτη φορά που έχει εμπλακεί σε αγώνα της Premier League. Έχει προφανώς κάνει αρκετά καλά για να δικαιολογήσει τη θέση του στον πάγκο, έτσι ώστε η προπονητική ομάδα να είναι ευχαριστημένη με τον τρόπο που προπονείται, γι’ αυτό είναι ωραία στιγμή γι’ αυτόν.
«Αλλά είναι μόνο μέρος της ομάδας. Δεν θέλεις να είσαι θεατής από τον πάγκο όλη την ώρα, αλλά είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση γι’ αυτόν.

Οι μικροί θέλουν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία τους.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com