Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Watford

Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Watford

Τους 49 βαθμούς στην Premier League έφτασε η Liverpool μετά την νίκη που πέτυχε σήμερα το μεσημέρι επί της Watford, παρά το γεγονός ότι δεν έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο, κάτι όμως που δεν ενδιαφέρει τον Klopp, όπως τόνισε στην συνέντευξη τύπου.

Μίλησε για τον αγώνα και την νίκη της ομάδας:

“ Ήταν ένα ανοιχτό παιχνίδι μέχρι το τέλος. Το 1-0 δεν είναι ένα σκορ, στο οποίο μπορείς να στηριχτείς. Τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο πρέπει να δείξεις πως έχεις αντοχές ως ομάδα. Εμείς το δείξαμε αυτό και το έδειξε και η Watford. ”

“ Εμείς είχαμε ευκαιρίες και σκοράραμε. Είχαν και εκείνοι ευκαιρίες, αλλά δεν σκόραραν. ”

“ Ο αέρας δεν μας βοήθησε. Έκανε το παιχνίδι δύσκολο και για τις δύο πλευρές, αλλά ίσως τους βοήθησε λίγο περισσότερο. ”

“ Ο Ali δεν συμμετείχε στο παιχνίδι για 85 λεπτά, αλλά στα πέντε λεπτά που χρειάστηκε έδειξε πόσο μεγάλος τερματοφύλακας είναι. Έπρεπε να παλέψουμε, το κάναμε και έτσι κερδίσαμε. ” Δήλωσε ο Klopp.

“ Δεν ήταν μια κακή εμφάνιση από εμάς. Υπήρξαν καλά διαστήματα στο παιχνίδι μας και σκοράραμε δύο πολύ όμορφα γκολ. Τώρα σκοράραμε από δύο αντεπιθέσεις και άλλη φορά το είχαμε κάνει από δύο στημένες φάσεις. ”

Για το ακυρωθέν γκολ του Mane:

“ Δεν είχα ιδέα πως ο Mane είναι οφσάιντ. Πλέον δεν πανηγυρίζω τα γκολ και απλά περιμένω. Δεν μπορούσα να δω πως ο Sadio είναι οφσάιντ και δεν έχω ξαναδεί την φάση. ”

Για την απόδοση της Watford:

“ Ο Deulofeu και ο Sarr ήταν πολύ καλοί στους ανοιχτούς χώρους και ο Deeney τους βοήθησε με τις μπαλιές τους. Εμείς απλά έπρεπε να αμυνθούμε με πάθος. ”

“ Η αμυντική μας οργάνωση δεν ήταν πάντα καλή (και την εκμεταλλεύτηκε η Watford), αλλά ο Ali ήταν εκεί. ”

Για το ταξίδι στο Κατάρ:

“ Ακόμη και αν δεν πηγαίναμε στο Κατάρ, θα παίζαμε δύο παιχνίδια. Η μόνη διαφορά είναι το ταξίδι. Νομίζω πως θα βρέχει στο Κατάρ, οπότε δεν θα βοηθήσει το γήπεδο που θα παίξουμε. ”

Ήταν η 16η νίκη της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com