Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με Salah νίκησαν την Watford οι Reds!

Με Salah νίκησαν την Watford οι Reds!

Νέα νίκη για την Liverpool, η 16η σε 17 αγώνες της Premier League! Μπορεί να μην έπεισαν με την απόδοση τους, αλλά οι Reds με δύο πολύ όμορφα γκολ του Mo Salah νίκησαν με 2-0 την ουραγό, Watford και έφτασαν τους 49 βαθμούς πριν αναχωρήσουν για το Κατάρ.

Ο Mo Salah στο 38′ και στο 90′ σκόραρε για την Liverpool.
Α’ Ημίχρονο: Με τρεις αλλαγές ξεκίνησαν οι Reds στον αγώνα με την Watford, καθώς οι James Milner, Joe Gomez και Xherdan Shaqiri πήραν φανέλα βασικού αντί των Naby Keita, Andrew Robertson και του τραυματία, Dejan Lovren. Την κατοχή είχαν από τα πρώτα λεπτά του αγώνα οι Πρωταθλητές Ευρώπης, χωρίς όμως να δημιουργήσουν κάποια ευκαιρία, λόγω της καλής άμυνας των φιλοξενούμενων. Στο 23′ ήρθε το πρώτο σουτ για την Liverpool με τον Henderson, αλλά ήταν αρκετά άστοχο και δευτερόλεπτα αργότερα απείλησαν και οι Mane και Salah. Οι προσπάθειές τους ήταν λίγο καλύτερες, αλλά ούτε αυτές βρήκαν εστία. Οι Hornets είχαν μια υποψία ευκαιρίας στο στο 36′ με τον Doucoure, η οποία οδήγησε τελικά σε ένα κόρνερ που δεν αξιοποιήθηκε από την Watford και έβγαλε τους Reds πολύ γρήγορα στην αντεπίθεση με τον Sadio Mane να βρίσκει εξαιρετικά τον Mo Salah και τον Φαραώ να αλλάζει κατεύθυνση και με δεξί πλασέ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Foster για το 1-0. Στο 42′ είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει η Watford, αλλά πρώτα ο Sarr έπιασε μόνο αέρα στο σουτ του και έπειτα το δεύτερο από τον Capoue έφυγε πολύ ψηλά. Κοντά στο δεύτερο γκολ έφτασε η ομάδα του Klopp στο 43′, όταν ο Salah βρήκε αυτή τη φορά με τέλεια πάσα τον Mane, αλλά εκείνος προσπάθησε να περάσει το keeper των Hornets, με αποτέλεσμα να τον κόψουν οι αμυντικοί και όχι να τελειώσει αμέσως την φάση.

Β’ Ημίχρονο: Με ευκαιρία της Watford ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, αλλά ο Alisson ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε το σουτ του Sarr στο 48′ και μετά από δύο λεπτά οι Reds σκόραραν με κεφαλιά του Mane, αλλά το τέρμα του Σενεγαλέζου ακυρώθηκε ως οφσάιντ μετά από έλεγχο του VAR, αν και αρχικά είχε μετρήσει. Ελάχιστα πιο μπροστά ο Mane. Οι Hornets είχαν μπει αποφασισμένοι να βρουν την ισοφάριση στην επανάληψη, αλλά ο Alisson δεν τους επέτρεψε να το κάνουν ούτε στο 53′, όταν σταμάτησε με μεγάλη επέμβαση το τετ α τετ του Deulofeou. Νέος τραυματισμός προέκυψε για την Liverpool στο 59′ με τον Gini Wijnaldum να τραυματίζεται και να μην μπορεί να συνεχίσει, με αποτέλεσμα ο Klopp να πραγματοποιήσει την πρώτη του αλλαγή στο ματς. Ο Andrew Robertson αντικατέστησε τον Gini και ο James Milner πέρασε στον χώρο του κέντρου. Μετά το 60′, η Liverpool ξεκίνησε εκ νέου να ψάχνει το δεύτερο γκολ. Αδύναμα ήταν όμως τα πρώτα δύο σουτ από Firmino και Mane και το τρίτο από τον Henderson αρκετά άστοχο, όπως και το τέταρτο στο 70′ από τον James Milner. Στο 70ο λεπτό ήρθε και η δεύτερη αλλαγή από τον Klopp με τον Chamberlain να περνά εντός αντί του Shaqiri. Ο Bobby Firmino ούτε στο 75′ βρήκε το πρώτο του γκολ την φετινή σεζόν στο Anfield, αφού καθυστέρησε υπερβολικά και δεν πλάσαρε σωστά μετά την πολύ καλή σέντρα που του έβγαλε ο Robertson. Οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν ξανά την ισοφάριση στο 80′ σε δύο περιπτώσεις. Πρώτα με το κακό γύρισμα του van Dijk, το οποίο παραλίγο να οδηγήσει σε αυτογκόλ και έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Deulofeu, που κατάληξε στο δοκάρι, ενώ πολύ άστοχα ήταν τα σουτ των Sarr και Doucoure μερικές στιγμές αργότερα. Στο 88′ οι Reds έκλεισαν τις αλλαγές τους με τον Divock Origi να αντικαθιστά τον Firmino, ο οποίος δεν είχε καλή απόδοση. Την νίκη τελικά την κλείδωσαν οι πρωτοπόροι της Premier League στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Mo Salah έκανε το 2-0 με τακουνάκι από κοντινή απόσταση και μετά από κακό σουτ του Origi και καλό γύρισμα του Mane.

Επόμενος αγώνας για τους Reds την Τρίτη για το Carabao Cup με την Aston Villa και την Τετάρτη ο ημιτελικός του Club World Cup.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Milner, Henderson, Wijnaldum (Robertson 59′), Shaqiri (Oxlade-Chamberlain 70′), Firmino (Origi 88′), Mane, Salah.

Έμειναν στον πάγκο: Adrian, Williams, Lallana, Keita

Watford: Foster, Cathcart, Mariappa, Kabasele, Femenia, Hughes, Capoue, Doucoure (Quina 87′), Sarr, Deeney (Gray 75′), Deulofeu

Ο Salah κάνει το 1-0 για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com