Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για την συνεργασία του με τον Michael Edwards και το νέο του συμβόλαιο

Ο Klopp για την συνεργασία του με τον Michael Edwards και το νέο του συμβόλαιο

Για την σχέση του και την συνεργασία που έχει με τον τεχνικό διευθυντή της Liverpool, Michael Edwards μίλησε ο Jürgen Klopp λίγες ώρες μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, το οποίο θα τον κρατήσει στον σύλλογο μέχρι το 2024.

Ρωτήθηκε για την συνεργασία του με τον Edwards:

“ Η συνεργασία και η σχέση που έχουμε είναι τέλεια. Το επιτελείο του και εκείνος κάνουν μια πολύ καλή δουλειά. ”

“ Είναι ένας άνθρωπος που σκέφτεται πάρα πολύ και πολλά βασίζονται σε αυτό. Δεν έχουμε πάντα την ίδια άποψη από το πρώτο δευτερόλεπτο, αλλά ολοκληρώνουμε σχεδόν πάντα τις συζητήσεις μας, με την ίδια άποψη ή με μια παρόμοια. ”

“ Όλα είναι μια χαρά. Είναι πολύ όμορφο που δουλεύουμε μαζί. Όλες οι συνεργασίες και ο χρόνος που περάσαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια, ήταν πολύ σημαντικές. ” Είπε ο Klopp.

Αναφέρθηκε και στο νέο συμβόλαιο που υπέγραψε:

“ Ποτέ δεν φαντάστηκα πως θα μπορούσα να φύγω από τον σύλλογο. Όταν έρθει η στιγμή, που θα σκεφτώ πως μπορώ να φύγω από την ομάδα, τότε θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε πόσο καιρό ακόμα καιρό θα πρέπει να παραμείνω στην ομάδα. ”

“ Δεν έχω ιδέα πότε θα συμβεί αυτό, αλλά δεν μπορούσα με τίποτα να φανταστώ πως θα φύγω το 2022. Αυτό συμβαίνει για τους ανθρώπους που είχαμε ήδη στην ομάδα και όσους φτιάξαμε εμείς. ”

Για πολλά χρόνια στην Liverpool ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com