Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Συμφώνησε για Minamino η Liverpool, έτοιμος για ιατρικά!

Συμφώνησε για Minamino η Liverpool, έτοιμος για ιατρικά!

Πολύ γρήγορα κινήθηκε η Liverpool και συμφώνησε μέσα σε λίγες ώρες για την μεταγραφή του Takumi Minamino από την Salzburg έναντι £7.25 εκατομμυρίων, ενεργοποιόντας την ρήτρα που είχε στο συμβόλαιό του.

Πριν από μερικές ώρες είχε επιβεβαιώσει η Αυστριακή ομάδα τις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών και πλέον μπορούμε να πούμε πως η μεταγραφή έχει πλέον «κλείσει» και ο παίκτης θα περάσει τις επόμενες ημέρες θα συμφωνήσει για τους όρους του συμβολαίου του και θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, για να ενταχθεί στο δυναμικό των Reds από την 1η Ιανουαρίου.

Ο Michael Edwards είχε ξεκινήσει συζητήσεις με τον τεχνικό διευθυντή της Salzburg, Christophe Freund από τον Νοέμβριο και οι δύο ομάδες ήθελαν να περιμένουν μέχρι το τέλος της φάσης των ομίλων του Champions League, για να κάνουν επίσημο το deal. Σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι εξαιρετικές σχέσεις που έχουν οι δύο ομάδες σε διοικητικό επίπεδο.

Για τον Minamino είχαν εκφράσει το ενδιαφέρον τους και η Milan, Gladbach από Serie A και Bundesliga αντίστοιχα, αλλά και η αντίπαλος των Reds, Manchester United.

Ο Jürgen Klopp ενθουασιάστηκε με την απόδοση του Ιάπωνα διεθνή στο Champions League και αποφάσισε να προχωρήσει σε μια χειμερινή μεταγραφή γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο.

Εξάλλου, ο ίδιος ο Γερμανός είχε δηλώσει πως θα προχωρήσει σε μεταγραφή τον Ιανουάριο, μόνο αν βρεθεί ένας παίκτης που μπορεί πραγματικά να βοηθήσει την ομάδα. Αυτός είναι ο Minamino.

Η Liverpool για κάνει δικό της τον 24χρονο εξτρέμ ξόδεψε ακριβώς τα χρήματα που εισέπραξε από την πώληση του Ryan Kent το καλοκαίρι.

Ο Minamino υπογράφει στην Liverpool.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com