Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 12/12/1999 Τελευταίο γκολ για Dominic Matteo (vid)

Σαν σήμερα: 12/12/1999 Τελευταίο γκολ για Dominic Matteo (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Gerard Houllier θα κερδίσουν την Huddersfield στο Kirklees Stadium για το F.A. Cup, με τον Dominic Matteo να σημειώνει το 2ο & τελευταίο του γκολ με την Κόκκινη φανέλα.

Οι Κόκκινοι θα ανοίξουν το σκορ με τον Titi Camara στο 35′, ο οποίος αξιοποίησε την χαμηλή σέντρα του Vladimir Smicer και με ωραίο γυριστό σουτ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Nico Vaesen.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Reds θα ολοκληρώσουν τη νίκη πρόκριση επί των γηπεδούχων με γκολ του Dominic Matteo στο 59′, όταν από τη σέντρα του Titi Camara από δεξιά, κοντρόλαρε τη μπάλα, πέρασε τον αμυντικό που βρήκε μπροστά του και με ένα ξερό αριστερό σουτ, μέσα από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Nico Vaesen, παρ’ όλο που ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έκανε καλή προσπάθεια να αποσοβήσει το μοιραίο. Το γκολ αυτό του Matteo, ήταν το 2ο και τελευταίο του με την Κόκκινη φανέλα, ενώ για τον Titi Camara ήταν το μοναδικό του στο F.A. Cup.

Το παιχνίδι αυτό για τον 3ο γύρο του  F.A. Cup, έγινε για 1η φορά μέσα σε Δεκέμβριο μήνα κι είχε τηλεοπτική ζωντανή μετάδοση. Στο γήπεδο βρέθηκαν 23.678 θεατές και διαιτητής της συνάντησης ήταν ο R. J. Harris.

Ακολουθούν στιγμιότυπα και τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 12/12/1999 Τελευταίο γκολ για Dominic Matteo
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com