Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κλείνει Minamino για τον Ιανουάριο η Liverpool!

Κλείνει Minamino για τον Ιανουάριο η Liverpool!

Να πραγματοποιήσει την πρώτη της χειμερινή μεταγραφή μετά από ακριβώς δύο χρόνια θέλει η Liverpool, καθώς τις τελευταίες ώρες έχει εντείνει τις προσπάθειές τις, για να κλείσει τον Takumi Minamino της Red Bull Salzburg, τον οποίο και αντιμετώπισε στο φετινό Uefa Champions League.

Πρόκειται για έναν παίκτη που σκόραρε στο 4-3 του Anfield τον Οκτώβριο και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στον Jürgen Klopp. Ο Γερμανός παρακολούθησε τον Ιάπωνα σε όλη την διοργάνωση, αλλά και στο περσινό Αυστριακό πρωτάθλημα και έχει εντυπωσιαστεί με την απόδοσή του.

Αγωνίζεται ως εξτρέμ (κυρίως δεξιός), σκόραρε δύο γκολ και μοίρασε τρεις ασίστ στην διοργάνωση και έτρεξε συνολικά 66.8 χιλιόμετρα σε 6 παιχνίδια, ενώ η μεταγραφή του στην Liverpool θα κοστίσει μόνο £7.25, όσο δηλαδή είναι και η ρήτρα του. Θα υπογράψει για πέντε χρόνια.

Τον εξτρέμ της Salzburg δεν έχουν στην λίστα τους μόνο οι Πρωταθλητές Ευρώπης, καθώς και η Manchester United, αλλά και σύλλογοι από την Serie A και την Bundesliga θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Jürgen Klopp και η Liverpool θέλουν να κινηθούν γρήγορα και να κλείσουν τον παίκτη. Ο Γερμανός τεχνικός και οι Reds θεωρούν πως η πραγματική αξία του Minamino αυτή τη στιγμή αγγίζει τα 20 εκατομμύρια.

Εννοείται πως τα φετινά παιχνίδια του Champions League έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην απόφαση του Jürgen Klopp να κινηθεί για τον ποδοσφαιριστή, αλλά ο προπονητής της Liverpool τον είχε τσεκάρει από την περσινή σεζόν.

Από την ίδια ομάδα είχαν ξεκινήσει τις καριέρες τους οι Sadio Mane και Naby Keita.

Η μεταγραφή θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιανουάριο και ο 24χρονος διεθνής θα φορέσει την Κόκκινη φανέλα και θα αγωνιστεί στο Anfield.

Μάλιστα, ο τεχνικός διευθυντής της Αυστριακής ομάδας, Christoph Freund επιβεβαίωσε στην Independent πως ο Minamino είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την Salzburg με προορισμό μια από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές ομάδες.

Η Salzburg τον είχε αγοράσει το 2015 από την Cerezo Osaka έναντι περίπου 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Minamino και van Dijk μετά τον αγώνα του Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com