Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Κανένας δεν θέλει να κληρωθεί μαζί μας»

Robertson: «Κανένας δεν θέλει να κληρωθεί μαζί μας»

Οι πιθανοί αντίπαλοι της Liverpool στην φάση των 16 του Uefa Champions League οριστικοποιήθηκαν χθες το βράδυ και ο Andrew Robertson ρωτήθηκε για την κλήρωση την Δευτέρας, τονίζοντας πως καμία ομάδα δεν θέλει να αντιμετωπίσει την Liverpool.

Ας δούμε τι απάντησε ο Robbo όταν ρωτήθηκε για την κλήρωση των 16 του Champions League:

“ Έχουμε φτάσει στον τελικό δύο συνεχόμενες φορές. Έχουμε χάσει την μια φορά και έχουμε κερδίσει την άλλη. Όλοι μας σέβονται στην διοργάνωση. ”

“ Ίσως την πρώτη σεζόν, όταν φτάσαμε στον τελικό δεν μας σέβονταν τόσο πολύ πριν διαλύσουμε την Porto εκτός έδρας. Δεν είχαμε τον σεβασμό που αξίζαμε. ”

“ Τώρα όμως γνωρίζουμε πως στην Ευρώπη έχουμε τον σεβασμό που αξίζουμε. Κανένας δεν θα θέλει να μας αντιμετωπίσει στους 16. Κάθε ομάδα θέλει να φτάσει μακριά σε αυτήν την διοργάνωση και επιθυμεί να έχει μια καλή κλήρωση. ”

“ Πέρυσι και πρόπερσι ήμασταν εξαιρετικοί στα knockouts και είχαμε τον απόλυτο έλεγχο των αγώνων. Τώρα όμως είμαστε οι κάτοχοι του τροπαίου και όλοι θέλουν μας κερδίσουν. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε αυτό. ” Δήλωσε ο Robertson.

“ Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας, αλλά γνωρίζουμε πως κανείς δεν θέλει να παίξει μαζί μας με όσα έχουμε κάνει τα δύο τελευταία χρόνια. Θέλουμε να το συνεχίσουμε αυτό και να συνεχίσουν να μην θέλουν να μας αντιμετωπίσουν οι άλλες ομάδες. ”

“ Θα είναι δύσκολο, αλλά ανυπομονούμε. Θέλουμε να φτάσουμε και φέτος μακριά στην διοργάνωση. ”

Συνεχίζουν στους 16 οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com