Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Εξαιρετικός στα τελευταία παιχνίδια ο Keita»

Robertson: «Εξαιρετικός στα τελευταία παιχνίδια ο Keita»

Μια έξτρα λύση έχει εδώ και μερικές εβδομάδες ο Jürgen Klopp, καθώς ο Naby Keita έχει πλέον ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που τον ταλαιπωρούσαν και είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της, κάτι που έδειξε και με τις εμφανίσεις του στους αγώνες με Bournemouth και Salzburg.

Για τον μέσο από τη Γουινέα μίλησε ο Andrew Robertson:

“ Το ρόστερ μας είναι γεμάτο ποιότητα. Ήταν κρίμα που ο Naby είχε αποκομίσει έναν τραυματισμό στην αρχή της σεζόν και τον είχε κρατήσει εκτός. Επέστρεψε όμως και τα έχει πάρα πολύ καλά στο κέντρο μας. ”

“ Έχει εκμεταλλευτεί την ευκαιρία του και είναι εξαιρετικός στα δύο τελευταία παιχνίδια μας. Μας έχει δώσει άλλη μια επιλογή και είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε στο κομμάτι της δημιουργίας. ”

“ Ο Naby αντικατοπτρίζει την ομάδα μας. Ήταν ο καλύτερος παίκτης το Σάββατο και εξαιρετικός με την Salzburg. Ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι. ” Είπε ο Andrew Robertson.

Μίλησε και για τον πλουραλισμό της ομάδας στο σκοράρισμα:

“ Εγώ σκόραρα στο τέλος του αγώνα με την Aston Villa μετά την περσινή χρονιά που δεν είχα σκοράρει. Μου αρέσει αυτό και είναι καλό να μοιράζονται τα γκολ. ”

“ Τώρα έχουμε και τον Naby να σκοράρει. Δεν μπορούμε να βασιζόμαστε πάντα στην επιθετική μας τριάδα. ”

Ανεβαίνει συνεχώς ο Naby Keita.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com