Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alisson: «Ήταν θέμα χρόνου και συγκέντρωσης να έρθουν τα clean sheets»

Alisson: «Ήταν θέμα χρόνου και συγκέντρωσης να έρθουν τα clean sheets»

Δεύτερο συνεχόμενο διπλό με clean sheet για την Liverpool και η άμυνα των Πρωταθλητών Ευρώπης αρχίζει να βρίσκει την περσινή της αμυντική ισορροπία, για την οποία μίλησε ο Alisson Becker στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Ρωτήθηκε για το clean sheet που κράτησε η ομάδα χθες το βράδυ στην Αυστρία:

“ Ήταν απλά θέμα χρόνο και συγκέντρωσης. Στα δύο τελευταία παιχνίδια κρατήσαμε την συγκέντρωσή μας μέχρι το τέλος του αγώνα. Ακόμη και όταν είχαν τις ευκαιρίες τους, εγώ και οι αμυντικοί ήμασταν εκεί, για να τους σταματήσουμε.”

“ Πρέπει απλά να συνεχίσουμε με την ίδια συγκέντρωση, γιατί γνωρίζουμε την ποιότητα που έχουμε ως ομάδα και τι μπορούμε να κάνουμε στο γήπεδο, όταν το μυαλό μας βρίσκεται πραγματικά εκεί. Πρέπει όμως να το κάνουμε αυτό και στο 90 λεπτά (να κρατάει η ομάδα την συγκέντρωσή της). Είναι δύσκολο και το γνωρίζω αυτό, αλλά έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να το κάνουμε. ”

Για τον χθεσινό αγώνα πρόσθεσε:

“ Είμαι πολύ χαρούμενος με το τελικό αποτέλεσμα και με την δουλειά που κάναμε στον αγωνιστικό χώρο. ”

“ Ήταν ένας δύσκολος αγώνας για εμάς, αλλά όλοι τα πήγαμε καλά. Μείναμε ενωμένοι και ήμασταν καλοί στην άμυνα και στην επίθεση. ”

“ Είμαι πολύ χαρούμενος για το τελικό αποτέλεσμα και το clean sheet, αλλά το πιο σημαντικό ήταν οι 3 βαθμοί. ” Τόνισε ο Alisson.

Με 0-2 πέρασαν από την Red Bull Arena οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com