Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Διπλό στο 93′ και πρωτιά για την Under 19!

Διπλό στο 93′ και πρωτιά για την Under 19!

Ο Harvey Elliott ήταν μια από τις τρεις περσινές μεταγραφές της Liverpool.

Την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Uefa Youth League εξασφάλισε μετά από ένα πραγματικό τρελό παιχνίδι η Under 19 της Liverpool, στο οποίο πήρε την νίκη στην τελευταία φάση του αγώνα με γκολ του Jack Bearne.

Τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καθόλου καλά στην Αυστρία για το σύνολο του Bary Lewtas, καθώς η Salzburg με δύο γκολ στο 11′ με τον Susic και στο 24′ με τον Anselm βρέθηκε με 2-0 μπροστά στο σκορ και όλα έδειχναν πως θα ήταν ένα δύσκολο απόγευμα για τους Reds.

Η Liverpool έχει όμως να μην τα παρατάει ποτέ. Ανέβασε ρυθμούς στο δεύτερο μέρος και αρχικά μείωσε στο 67′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Harvey Elliott, ενώ χρειάστηκε μόλις άλλα δώδεκα λεπτά, για να κάνει το 2-2 και να φέρει το ματς στην απόλυτη ισορροπία μετά από 79′ λεπτά παιχνιδιού με τέρμα του Thomas Hill.

Αμέσως μετά την ισοφάριση ο Bary Lewtas προχώρησε σε αλλαγή με τον Longstaff να αντικαθίσταται από τον Jack Bearne, ο οποίος ήταν και η χρυσή αλλαγή.

Ο Harvey Elliott οργάνωσε την τελευταία επίθεση των Reds, βρίσκοντας τον Jack Stewart μέσα στην περιοχή, για να περάσει εκείνος τον προσωπικό του αντίπαλο και να γυρίσει στον Jack Bearne, για να γράψει ο τελευταίος το 2-3 στο 93ο λεπτό.

Η Under 19 συγκέντρωσε 13 βαθμούς σε 6 αγώνες και τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου.

Η σύνθεση της:

Winterbottom; Williams, Hoever, Van den Berg, Norris (Boyes 89′), Clarkson, Dixon-Bonner (Stewart 74′), Cain (Clayton 89′), Elliott, Longstaff (Bearne 80′), Hill.

Σπουδαίο διπλό για την Under 19
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com