Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο επιστροφής στη Leeds ο Milner

Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο επιστροφής στη Leeds ο Milner

Το συμβόλαιο του James Milner με την Liverpool ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής σεζόν και δεν έχει ανανεωθεί μέχρι και σήμερα, με αποτέλεσμα ο έμπειρος μέσος να μην αποκλείει το ενδεχόμενο επιστροφής στο Elland Road για λογαριασμό της Leeds.

Ο Milly ρωτήθηκε στο The Sportsman και ρωτήθηκε αν θα ήθελε να επιστρέψει στη Leeds:

“ Είμαι οπαδός της ομάδας. Πάντα παρακολουθώ τους αγώνες της και βλέπω τα αποτελέσματά της. Ποτέ όμως δεν μπορείς να πεις όχι ή ναι, γιατί πολλά πράγματα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Ποτέ δεν ξέρεις τι πρόκειται να συμβεί μετά. ”

“ Αυτή τη στιγμή είμαι ο κάτοχος του Champions League με την Liverpool και φέτος πηγαίνουμε για την κατάκτηση της Premier League. Δεν γνωρίζω τι θα συμβεί στο μέλλον. ”

“ Θα ήταν φοβερό να αγωνιστώ ξανά στη Leeds, αλλά δεν έχει έρθει κάποιος από τον σύλλογο σε επαφή μαζί μου για αυτό το θέμα. Ο κόσμος μπορεί να μιλάει για την ηλικία μου και να λέει πως μεγαλώνω, αλλά εγώ νιώθω πως βρίσκομαι σε καλή φυσική κατάσταση για την ηλικία μου. ” Είπε ο Milner.

Αν θα ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του εκτός Αγγλίας:

“ Είμαι ανοιχτός σε όλα. Θα ήταν ενδιαφέρον να παίξω στο εξωτερικό και να δω ένα νέο πρωτάθλημα και ένα νέο στυλ ποδοσφαίρου, αλλά αυτό εξαρτάται και από την οικογένειά μου. ”

Ο Milner ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι στο Carabao Cup.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com