Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 8/12/2004 Gerrard και «Ohhh ya beauty» (vid)

Σαν σήμερα: 8/12/2004 Gerrard και «Ohhh ya beauty» (vid)

Σαν σήμερα το 2004 η Liverpool νικά τον Ολυμπιακό με 3-1 για την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League και περνά στην επόμενη φάση, χάρις στο γκολ του Steven Gerrard στο 86’…

Ο αγώνας ήταν δίχως αύριο για τους Reds. Το γκολ του Rivaldo στο 26′ με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ σήμαινε πως η Liverpool όχι μόνο έπρεπε να κερδίσει, αλλά να πετύχει νίκη με δύο γκολ διαφορά.

Με το ημίχρονο να λήγει 1-0 υπέρ του Ολυμπιακού η Liverpool δεν είχε παρά να επιτεθεί. Με τις δυο χρυσές αλλαγές των Sinama Pongolle και Neil Mellor να σκοράρουν λίγα λεπτά μετά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο, το παιχνίδι απέκτησε άγρια ομορφιά προς το τέλος, με τον Steven Gerrard να πετυχαίνει με ένα «ξερό» σουτ έξω από την περιοχή το 3-1, δίνοντας τη νίκη-πρόκριση στην ομάδα του Merseyside και κάνοντας τον εκφωνητή του SkySports Andy Gray (γνωστό για τα «φιλικά» του αισθήματα προς την Everton) να φωνάξει το γνωστό πλέον «ohhh ya beauty, what a hit son, what a hit».

Το γκολ αυτό του Gerrard μάλιστα ψηφίστηκε από τους οπαδούς των Reds ως το πιο σημαντικό  εκείνη τη χρονιά…

Η ομάδα της Liverpool σ’ εκείνο το παιχνίδι ήταν η εξής : Kirkland, Finnan (Josemi 85), Carragher, Hyypia, Traore (Sinama Pongolle 45), Nunez, Alonso, Gerrard, Riise, Kewell, Baros (Mellor 78).

Το παιχνίδι παρακολούθησαν 42.045 θεατές, ανάμεσά τους και 30 μέλη της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Liverpool (με εισιτήρια που είχαν προμηθευτεί από την Ομάδα, σύμφωνα με τους κανονισμούς διάθεσης των). Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Ισπανός M. E. Mejuto González.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 8/12/2004 Gerrard και «Ohhh ya beauty»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com