Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Guardiola: «Δεν είναι ρεαλιστικό να σκεφτόμαστε ότι θα φτάσουμε την Liverpool»

Guardiola: «Δεν είναι ρεαλιστικό να σκεφτόμαστε ότι θα φτάσουμε την Liverpool»

Νέα ήττα γνώρισε στην φετινή Premier League η Manchester City το απόγευμα του Σαββάτου με σκορ 1-2 από την Manchester United και συγκεκριμένα την έκτη, με αποτέλεσμα να μείνει 14 βαθμούς πίσω από την Liverpool, η οποία έχει 15 νίκες και μόλις μια ισοπαλία.

Η νέα ήττα των Cityzens έχει κάνει τους παίκτες της ομάδας και τον Pep Guardiola να πιστέψουν πως δεν γίνεται να φτάσουν φέτος τους Reds.

Ο Καταλανός τεχνικός ρωτήθηκε αν μπορεί η ομάδα του να φτάσει την Liverpool και να περάσει εκείνη στην κορυφή:

“ Δεν είναι η κατάλληλη ώρα, για να το σκεφτούμε αυτό. Πρέπει να συνεχίσουμε. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια που πρέπει να δώσουμε μέχρι το τέλος. ”

“ Σκεφτόμαστε πάντα τι πρέπει να κάνουμε αμέσως μετά και δεν είναι ρεαλιστικό να σκεφτόμαστε ότι μπορούμε να την φτάσουμε. ”

“ Είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί είναι ο βασικός μας αντίπαλος και έχει 15 νίκες σε 16 αγώνες. Τρέχουν ένα καταπληκτικό σερί και εμείς έχουμε χάσει ορισμένους βαθμούς. Εμείς όμως πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας και να συνεχίσουμε. ” Είπε ο Guardiola.

Την επόμενη αγωνιστική, οι Πρωταθλητές Ευρώπης υποδέχονται την Watford το μεσημέρι του Σαββάτου στο Anfield, ενώ η Manchester City φιλοξενείται από την Arsenal στο Emirates Stadium την Κυριακή.

Εύκολο διπλό για την Liverpool το απόγευμα του Σαββάτου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com